Tânărul care şi-a răpit soţia, într-o comună din Buzău, a fost plasat pentru 30 de zile în arest VIDEO

Tânărul care şi-a răpit soţia, într-o comună din Buzău, a fost plasat pentru 30 de zile în arest VIDEO

Sursa I. Bunilă

Miercuri seară, instanţa a dispus plasarea în arest preventiv pentru 30 zile a dâmboviţeanului de 33 de ani care a încercat să-şi răpească soţia fugită de două luni de acasă, din cauza scandalurilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În cazul complicelui său, a fost decis arestul la domiciliu.
 
Tânăra de 28 de ani se afla la un frate al său, la care fugise de două luni, ca să scape de bătăile soţului. Marţi, s-a trezit că bărbatul, în vârstă de 33 de ani, însotit de un prieten, au intrat peste ea în curte. 
 
Iniţial, soţul a încercat să o convingă să se întoarcă la el, însă pentru că femeia nu a vrut cu niciun chip a început să o îmbrâncească. 
 
A apucat să fugă din curte dar a fost prinsă din urmă de bărbat. Fratele tinerei, care a auzit urletele, a ieşit într-un suflet şi a încercat să-şi scape sora din mâinile agresorului, însă inidivdul l-a lovit şi pe el, iar apoi a băgat-o pe tînără cu forţa în maşină.
 
De la Mizil, unde au fost prinşi, cei doi răpitori au fost aduşi la IPJ Buzău. 
 
 
Potrivit IPJ Buzău, în urma apelului, a fost constituită de îndată echipa operativă, formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, poliţişti ai oraşului Pogoanele şi secţiilor rurale arondate.
 
Totodată, autoturismul şi ocupanţii acestuia au fost daţi în consemn către întreg dispozitivul aflat în serviciu în judeţul Buzău, dar şi poliţiştilor din judeţele învecinate. 
 
La numai o oră de la sesizare, în jurul orei 16.00, urmare coordonării operative a forţelor din teren de către Centrul Operaţional al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, poliţiştii din Prahova au identificat şi oprit maşina în trafic, pe raza oraşului Mizil. Tânăra se afla în autoturism, ghemuită pe bancheta din spate, alături de fostul partener de viaţă. 
 
Din declaraţiile victimei, aceasta ar fi fost luată împotriva voinţei sale, fiind şi agesată fizic de soţul său.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările