Ispita pentru câteva pavele depozitate lângă curtea sa l-a transformat în infractor

Ispita pentru câteva pavele depozitate lângă curtea sa l-a transformat în infractor

Sursa arhivă adevarul.ro

Un cetăţean din comuna buzoiană Vadu Paşii a decis să-şi completeze pavelele lipsă din curte prin furt, ispitit de grămada de materiale de construcţii depozitate sub nasul lui.  A gândit să sustragă materialele în cantităţi mici, în cursul mai multor nopţi şi în weekend, pentru ca dispariţia lor să nu fie evidentă.

Ştiri pe aceeaşi temă


După ce au sesizat că se micşorează stiva de pavele care aşteaptă să fie fixate pe trotuarele din comuna Vadu Paşii, muncitorii au anunţat poliţia. 

Agenţii au stat la pândă şi au rezolvat cazul, duminică la orele serii, când hoţul de ocazie şi-a făcut iar apariţia.

Potrivit IPJ Buzău, poliţişti din cadrul Secţiei de poliţie rurală Mărăcineni au depistat în flagrant un bărbat în timp ce sustrăgea pavele din interiorul unei curţi.
 
Din cercetări a reieşit faptul că în ziua de 16 mai, un bărbat din Vadu Paşii, în vârstă de 45 de ani, ar fi sustras mai multe pavele, depozitate în curtea unei unităţi de învăţământ din localitatea Vadu Paşii. 

Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt, iar poliţiştii continuă cercetările. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările