Hoţii au pus ochii pe foişoarele de pe cea mai spectaculoasă şosea din Buzău

Hoţii au pus ochii pe foişoarele de pe cea mai spectaculoasă şosea din Buzău

Sursa ramnicpress.ro

Imagini revoltătoare au fost descoperite, în weekend, pe marginea drumului judeţean din Murgeşti care a devenit din vara anului 2020 o atracţie pentru turiştii din Buzău. Botezat Trans Murgeşti de către localnici, drumul aflat pe creasta unui deal oferă o privelişte unică asupra văii Câlnăului.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Potrivit ramnicpress.ro, primarul localităţii Murgeşti a descoperit duminică dimineaţă indicii ale încercării hoţilor de a fura foişoarele pentru repaus amplasate de primărie de-a lungul drumului judeţean. 
 
Ionel Negraru este revoltat de faptul că cineva s-a găndit să strice o zonă amenajată frumos care atrage mulţi buzoieni în weekend-uri. 
 
Deşi nu au reuşit să fure foişoarele din lemn, acestea fiind ancorate în ciment, hoţii au reuşit totuşi să producă pagube. 
 
Indivizii au abandonat la faţa locului o rangă şi un fierăstrău. Ionel Negraru spune că tentativa de furt l-a determinat să ia măsura amplasării de camere de supraveghere la fiecare dintre foişoarele amplasate de-a lungul drumului.
 
Citeşte şi:
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările