Furturile de maşini în judeţul Buzău, aproape de două ori mai multe decât anul trecut

Furturile de maşini în judeţul Buzău, aproape de două ori mai multe decât anul trecut

În acest an, potrivit unui bilanţ dat publicităţii de Inspectoratul de Poliţie Judeţean al Judeţului (IPJ) Buzău, a crescut aproape de două ori numărul furturilor de autovehicule de pe raza judeţului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Faţă de primele 8 luni ale anului trecut, în acest an, în aceeaşi perioadă de referinţă, numărul furturilor de autoturisme a crescut de la 21 la 34. 

A apărut o nouă modă în ceea ce priveşte acest tip de infracţiune: dacă până acum se furau maşini din oraşe, mai nou, grupurile infracţionale s-au orientat şi către zona rurală. 
 
De asemenea, potrivit IPJ Buzău, a crescut şi numărul furturilor din auto. Astfel, în perioada ianuarie – septembrie 2014, pe raza judeţului Buzău au fost „sparte” 255 de maşini, cu 48 mai multe decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. 
 
Există şi un aspect pozitiv în bilanţul prezentat de către şeful Poliţiei buzoiene pentru primele opt luni ale anului. Faţă de anul trecut, în 2014 s-a înregistrat o scădere a numărului infracţiunilor de tâlhărie sau de de orice alt tip de criminalitate stradală.
 
Citeşte şi: 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările