A fugit din carantină ca să vândă ţigări de contrabandă într-o piaţă aglomerată

A fugit din carantină ca să vândă ţigări de contrabandă într-o piaţă aglomerată

Arhivă

Un buzoian de 44 de ani va avea de-a face cu legea după ce a părăsit domiciliul, deşi era plasat în carantină pentru că intrase în contact cu o persoană confirmată cu COVID-19, şi a mers să vândă ţigări de contrabandă în Piaţa Centrală.

Ştiri pe aceeaşi temă


Individul a fost depistat miercuri de un echipaj de jandarmi. Acestora le-a atras atenţia bagajul voluminos pe care buzoianul îl avea asupra sa. 

El s-a dat de gol atunci când, la vederea oamenilor legii, a început să se agite,  încercând să evite echipajul. 

Potrivit IJJ Buzău, în urma verificărilor, au fost descoperite asupra buzoianului 9.720 ţigarete netimbrate, pe care intenţiona să le comercializeze. 

”Verificările au mai scos la iveală şi faptul că bărbatul trebuia să fie în carantină la domiciliu, fiind contact cu un caz confirmat COVID-19”, transmite Biroul de Presă al Inspectoratului Judeţean Jandarmi.

Pe numele acestuia, jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă cu ţigări şi i-au aplicat o sancţiune contravenţională cu amendă în valoare de 1.000 lei pentru nerespectarea măsurii de carantină la domiciliu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările