Provocare. Construiţi în imagini Braşovul de altădată!

Fotografii cu locuri şi clădiri care nu mai există în prezent. Aceasta este expoziţia la care braşovenii pot participa pentru a reconstrui Braşovul de altădată, într-o expoziţie denumită „Oraşul Memorabil".

Ştiri pe aceeaşi temă

Fotografii, cărţi poştale, timbre care evocă o imagine a Braşovului, mai vechi de un an, vor fi expuse la Braşov în luna noiembrie.  „Oraşul în care trăieşti se transformă în fiecare clipă. Deşi multe schimbări se fac în numele tău, de multe ori acestea nu îţi reprezintă punctul de vedere: clădirea demolată, copacul tăiat, construcţia care invadează spaţiu public, piaţeta, spaţiul verde şi aleile dispărute, traseele pietonale etc. De vreme ce alţii vor continua să decidă în numele tău, noi credem că opinia ta trebuie să le fie cunoscută", este argumentul membrilor Ordinului arhitecţilor din Braşov, iniţiatorii ineditului proiect.  

Ei vor să „expună“ amintirile şi poveştile pe care locuitorii le au de spus despre Braşov.  Fotografiile trebuie scanate şi trimise pe e-mail la adresa orasulmemorabil@gmail.com, până la data de 1 august 2010.

Pe lângă fotografii, participanţii trebuie să lase şi câteva informaţii despre acestea. Fotografiile pot fi trimise şi la sediul Ordinului Arhitecţilor din România, filiala Bv-Cv-Hr, din Şirul Beethoven nr. 2. Imaginile colectate vor face obiectul unei expoziţii, în noiembrie 2010, iar la final, acestea vor fi înapoiate proprietarilor.


Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările