Pârtie privată de tubing şi zorbing în Poiana Braşov

Pârtie privată de tubing şi zorbing în Poiana Braşov

Colacii înlocuiesc săniile pe pârtiile de tubing. FOTOArhivă.

Primăria a decis să închirieze unui investitor privat pârtia de săniuş deoarece nu sunt bani la buget pentru amenajarea zonei. Preţul de pornire al licitaţiei este de 1.788 de euro pe lună, iar termenul de depunere a ofertelor este data de 9 septembrie.

Cel care va câştiga licitaţia de închiriere are un termen de maximum şase luni să realizeze întreaga investiţie. Derdeluşul va fi funcţional şi pe timpul verii, ţinând cont că se va monta şi un soi de covor din cauciuc peste pământ, astfel ca săniile gonflabile să alunece chiar dacă nu mai este zăpadă. Tubingul înlocuieşte sania în perioada de vară cu inele gonflabile de mari dimensiuni, care alunecă pe o pantă, fiind ghidate de nişte mantinele. Aceste piste şi sănii gonflabile se folosesc însă şi iarna când pe marginea culoarelor vor fi „ziduri” de zăpadă. „Sperăm să finalizăm cât mai repede licitaţia, astfel încât firma care va primi în chirie acest teren să execute amenajările necesare până la începutul sezonului rece”, a precizat primarul George Scripcaru, citat de newsbv.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările