Un bărbat şi-a pierdut viaţa pentru un pachet de ţigări. Medicii nu i-au mai putut salva viaţa

Un bărbat şi-a pierdut viaţa pentru un pachet de ţigări. Medicii nu i-au mai putut salva viaţa

Bărbatul a fost dus de urgenţă la spital dar medicii nu au mai putut să-i salveze viaţa FOTO Adevărul

Un bărbat din Copălău, judeţul Botoşani a murit după ce şi-a înfipt de mai multe ori cuţitul în abdomen.  Botoşăneanul  a decedat la spital. Motivul pentru care s-a sinucis este efectiv halucinant.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat de 56 de ani din comuna Copălău şi-a luat zilele după o ceartă  cu nevasta. Incidentul a avut loc duminică după-amiaza în satul Copălău. Botoşăneanul venise după o ieşire în sat şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Ajuns acasă, i-ar fi cerut soţiei, bani pentru un pachet de ţigări. Femeia l-a refuzat. 

Supărat botoşăneanul din Copălău a luat un cuţit din bucătărie şi l-a înfipt de mai multe ori în abdomen, de faţă cu nevasta. Femeia a chemat de urgenţă ambulanţa. Bărbatul înjunghiat a fost dus de urgenţă la spital. Lama cuţitului a atins însă mai multe organe vitale şi medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. A fost declarat decesul.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările