Pacient liniştit doar cu trupele speciale. Ce a fost în stare să facă într-un salon de spital

Pacient liniştit doar cu trupele speciale. Ce a fost în stare să facă într-un salon de spital

Bărbatul a fost luat pe sus de la Spitalul Judeţean ”Mavromati” FOTO stiri.botosani.ro

Un bărbat de 57 din Botoşani a făcut ravagii la Spitalul Judeţean din localitate. Acesta a putut fi potolit doar după o intervenţie în  forţă a trupelor speciale ale Jandarmeriei. A fost dus în cele din urmă la psihiatrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică noaptea un bărbat de 57 de ani a făcut ravagii la Spitalul Judeţean ”Mavromati” Botoşani şi a băgat în sperieţi personalul. Botoşăneanul a ajuns la spital după ce ar fi făcut scandal acasă şi ar fi existat suspiciunea că şi-ar fi sechestrat nevasta. La spital însă a făcut prăpăd se arată în monitorulbt.ro

Mai precis, conforma aceleaşi publicaţii bărbatul s-a baricadat într-un salon de la etajul trei, blocând uşile cu paturile. Apoi a spart un geam şi a început să ameninţe cadrele medicale. Speriaţi, angajaţii spitalului au sunat la 112. În cele din urmă doar cu trupele speciale ale Jandarmeriei a putut fi oprit. Botoşăneanul a fost luat pe sus şi dus direct la Psihiatrie. Totodată i s-a făcut dosar penal pentru distrugere.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările