O tânără de 23 de ani a fost bătută, violată şi sechestrată o noapte întreagă

O tânără de 23 de ani a fost bătută, violată şi sechestrată o noapte întreagă

Violată FOTO Adevărul

O tânără din Botoşani a ajuns la spital după ce a leşinat în Piaţa Centrală a municipiului. Fata a povestit medicilor că a fost violată, bătută şi sechestrată de trei bărbaţi o zi întreagă. Poliţia desfăşoară în momentul de faţă o anchetă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânăra de 23 de ani este din localitatea botoşăneană Orăşeni Deal. Aflându-se la mică distanţă de municipiul Botoşani tânăra a venit joi dimineaţă în oraş să-şi caute o mătuşă. 

Traversând Piaţa Centrală a municipiului fata a leşinat. Trecătorii au sunat la 112. O ambulanţă a preluat-o pe tânără şi a dus-o la spital. 

La Urgenţe aceasta ar fi povestit medicilor că a fost bătută, violată şi sechestrată timp de două zile. Totul s-ar fi petrecut la Orăşeni Deal, miercuri, în casa unor amici. 

Acolo trei bărbaţi pe care fata i-ar cunoaşte au violat-o toată noaptea. Botoşăneanca susţine că nu avea telefonul la ea şi nu a putut anunţa poliţia. A reuşit a doua zi dimineaţă să fugă. A mers la Botoşani să îi povestească mătuşii ce s-a întâmplat şi să fie departe de agresori.
 
Poliţia s-a sesizat din oficiu şi a început să efectueze cercetări. Investigaţiile preliminare, medico-legale au scos la iveală faptul că tânăra suferise leziuni.
 
citiţi şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: