Un jandarm a imobilizat un bărbat care intrase peste o minoră de 16 ani cu gândul să o violeze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un jandarm din cadrul IJJ Dâmboviţa, aflat în timpul liber, l-a imobilizat pe un bărbat care intrase pe o minoră de 16 ani, cu gândul să o violeze. Jandarmul a auzit-o pe fată ţipând, iar în momentul acela, agresorul tocmai ieşea pe geamul de la apartamentul situat la parterul blocului.

"În jurul orei 05.00, un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, aflat în afara orelor de program la domiciliul său din oraşul Titu, a auzit ţipete şi larmă din apartamentul vecin, motiv pentru care a ieşit în afara imobilului, iar la un moment dat a observat un tânăr care ieşea din balconul apartamentului aflat la parterul blocului. După ce, în prealabil, subofiţerul jandarm sesizase telefonic Poliţia Oraşului Titu, a intervenit prompt şi l-a imobilizat pe bărbatul suspect până la sosirea echipei operative de poliţie la faţa locului", a declarat căpitanul Ciprian Vătăşelu, purtătorul de cuvânt al IJJ Dâmboviţa.

Agresorul l-a ameninţat pe jandarm că dacă intervine, o să îl taie cu cuţitul.

La sosirea organelor de poliţie cel în cauză a fost condus la sediul Poliţei Titu pentru cercetări.

"Se pare agresorul a intrat prin efracţie în locuinţa unei minore de 16 ani din localiateta Titu. În urma opoziţiei victimei, acesta a părăsit apartamentul părţii vătămate", a declarat agentul Adelina Torcică, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

În acest moment, suspectul se află la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Răcari audieri. 

Minora nu a suferit răni grave şi nu a necesit îngrijiri medicale.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite