Mobilizare generală pentru găsirea rămăşiţelor femeii decapitată şi tranşată

Mobilizare generală pentru găsirea rămăşiţelor femeii decapitată şi tranşată

Jandarmii răscolesc perimetrul

Criminaliştii care instrumentează cazul femeii de 72 de ani, ucisă cu cruzime şi tranşată, au cerut ajutorul jandarmilor şi a localnicilor din zona Pacea pentru a căuta restul fragmentelor din trupul femeii.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Zeci de persoane au pus mâna pe lopeţi şi răscolesc fiecare centimetru. Căutările sunt îngreunate de stratul gros de zăpadă. Oamenii legii nu exclud posibilitatea ca bucăţile din trupul femeii să fie luate deja de animale. Ieri, criminaliştii au periat cîmpurile de la Pacea după ce fiica şi nepotul victimei şi-au recunoscut fapta şi le-au indicat locul unde au aruncat segmentele de trup.

CITEŞTE ŞI:  

O mână şi un picior, ce au aparţinut femeii decapitată, au fost găsite la marginea oraşului Botoşani 

ŞOCANT FOTO Trunchiul unei femei a fost găsit la subsolul unui bloc din Botoşani 

Principalii suspecţi sunt fiica sa Tamara Ailoaie (55 ani) şi fiul acesteia, Constantin Ailoaie( 32 ani). Ambii sunt internaţi la Psihiatrie pentru expertiză după ce au recunoscut crima. „ Rămâne să stabilim implicarea fiecăruia", a spus prim procurorul Aurel Simion. Crima a ieşit la iveală luni 6 februarie, cînd un locatar a găsit la subsol o geantă de rafie în care se afla trunchiul bătrânei

UPDATE Femeia decapitată şi pusă în saci la subsol a fost înjughiată de 19 ori. Membrele şi capul rămân de negăsit

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările