Canicula a pus stăpânire pe întreg Botoşaniul. O femeie a căzut pe stradă din cauza căldurii

Canicula a pus stăpânire pe întreg Botoşaniul. O femeie a căzut pe stradă din cauza căldurii

Valul de caniculă persistă la Botoşani. Oamenii sunt toropiţi iar mersul pe stradă a devenit un sport periculos pentru toată lumea. O femeie a fost doborâtă de căldură şi a fost luată cu ambulanţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Căldură mare la Botoşani. După un weekend fierbinte, canicula continuă să persiste în judeţ. Cele mai mare temeperaturi sunt înregistrate în municipiul Botoşani,până la 37 de grade Celsius. 

Căldură infernală în toată ţara

De altfel şi marţi dar şi miercuri meteorologii au anunţat temeperaturi extrem de ridicate la Botoşani. Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie canicula va pune stăpânire pe toată ţara. 

Temperaturile maxime vor atinge de la 35 până la 37 de grade şi izolat 38 de grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi, în zonele de câmpie în special, aflate în bătaia soarelui.

Femeie doborâtă de caniculă

Canicula face şi victime la Botoşani. O femeie de vârstă mijlocie a căzut în plină stradă,marţi, la ora 12.00, chiar în centrul oraşului. Aceasta stătea la rând la farmacie şi din cauza căldurii a leşinat Trecătorii au chemat de urgenţă ambulanţa. Femeia a fost dusă de urgenţă la spital, iar în momentul de faţă se află în afara oricărui pericol. Medicii îi sfătuiesc pe botoşăneni să evite ieşirile la orele prânzului. Totodată dacă sunt necesare deplasările, se recomandă hidratare corespunzătoare şi ţinută adecvată.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările