Cine este bărbatul care l-a înjunghiat pe fostul partener de viaţă al soţiei sale sub ochii unui copil de 9 ani. Atacul brutal, generat de o plângere pentru violenţă

Cine este bărbatul care l-a înjunghiat pe fostul partener de viaţă al soţiei sale sub ochii unui copil de 9 ani. Atacul brutal, generat de o plângere pentru violenţă

Agresorul este agent de pază FOTO Facebook

Un bărbat de 29 de ani din Bistriţa l-a înjunghiat pe fostul partener de viaţă al soţiei sale, după un conflict izbucnit din cauza unui copil de 9 ani. Agresorul este un fost agent de pază, dat afară după ce ar fi asistat fără să intervină la un conflict între un coleg de-al său şi doi indivizi care aveau arme albe asupra lor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a produs duminică, 22 aprilie, în jurul orei 15.00. Victima este Marius M., un bărbat de 30 de ani din Bistriţa, stabilit în Târgu Mureş. Acesta a venit în oraşul Bistriţa, pe strada Tănase Tudoran, să-l aducă pe fiul de 9 ani înapoi la mama sa. 
 
Cei doi sunt divorţaţi, iar băieţelul a rămas în grija mamei. Tatăl natural a primit acceptul de a-şi petrece timpul alături de copil la Târgu Mureş pe perioada weekend-urilor şi a vacanţelor.
 
Bărbatul n-a apucat să intre cu copilul în curtea casei fostei soţii. A fost lovit cu brutalitate cu o rangă şi cu un cuţit de către noul soţ al femeii. Acesta l-a înjunghiat în zona inimii. 
 
La scenă a asistat şi copilul de 9 ani, mama copilului şi iubita tatălui natural al copilului, care a sunat la 112 pentru a anunţa incidentul.
 
Bărbatul de 30 de ani care a fost înjunghiat a încercat să se îndepărteze de locul unde a fost atacat, însă după câteva sute de metri s-a prăbuşit pe asfalt şi a intrat în stop cardio-respirator.
 
Echipajul medical ajuns la faţa locului a reuşit să-l stabilizeze şi să-l transporte la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, de unde, mai apoi, a fost transferat la Târgu Mureş, unde a suferit o intervenţie chirurgicală.
 
Oficialii Direcţiei pentru Protecţia Copilului au trimis un psiholog pentru a asista la audierea băieţelului de 9 ani. Instituţia îi va oferi consiliere psihologică atât copilului de 9 ani care a asistat la întregul incident, cât şi mamei sale.

Agresorul are 29 de ani şi este agent de pază la un club din Bistriţa. Pe numele lui a fost depusă o plângere penală vineri, 20 aprilie,  în care este acuzat de violenţă în familie. Se pare că această plângere l-a determinat să-l atace pe fostul soţ al actualei partenere de viaţă duminică după-masă.
 
Copilul de 9 ani, în timpul vizitei la tatăl natural, i-ar fi spus acestuia că noul partener de viaţă al mamei sale, cu care femeia are şi o fetiţă de doar trei săptămâni, îl bate. Bărbatul a depus o plângere la poliţie împotriva agentului de pază.
 
Duminică spre luni, agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi propus instanţei pentru arestare preventivă. Acesta este cercetat pentru tentativă de omor, riscând să petreacă între 10 şi 20 de ani după gratii dacă este găsit vinovat
 

Agresorul este agent de pază

 
Bărbatul a lucrat până la începutul lunii februarie la o firmă specializată de pază de unde ar fi fost concediat în urma unui conflict violent.
 
Atunci, un coleg agent de pază a fost atacat cu cuţitele de doi indivizi într-o pizzerie din Bistriţa. Bărbatul care a generat acum un nou incident foarte grav nu doar că nu a intervenit să-şi apere colegul, ci ar fi împiedicat angajatele localului să apese butonul de panică. Deşi calitatea sa în dosarul respectiv este doar de martor, atitudinea acestuia i-ar fi deranjat pe şefii lui de la firma de pază, care l-ar fi concediat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările