Crin Antonescu a inaugurat podul de la Mărgineni

Crin Antonescu a inaugurat podul de la Mărgineni

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a taiat vineri panglica la inaugurarea podului de la Mărgineni din municipiul Bacău. Acesta a fost modernizat şi lărgit de la doua benzi de circulaţie la patru.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul Bacăului, Romeo Stavarache, preşedintele Consiliului Judeţean Dragoş Benea, parlamentari bacăuani dar şi Eduard Hellvig, fost ministru al Dezvoltarii, Constantin Apostol, director ADR Nord Est şi înalte feţe bisericeşti au fost prezenţi la eveniment.

Investiţia a fost realizată în cadrul unui proiect cu finanţare europeană, în valoare de 9,5 milioane de euro. Deocamdată a fost finalizat sensul giratoriu, care face legătura străzilor Energiei, Mioriţei şi Calea Moineşti, iar podul a fost lărgit cu doua benzi.

În primăvara viitoare va fi modernizată Calea Moineştiului până la fabrica de bere de la Mărgineni. Slujba a fost oficiată de PS Ioachim Bacăuanul, arhiereu vicar al Episcopiei Romanului şi Bacăului.

Alte articole:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările