Un arădean a obţinut locul I la un concurs de fitness şi culturism

Un arădean a obţinut locul I la un concurs de fitness şi culturism

Mauro Schifano Portes FOTO arhivă personală

Un tânăr de origine mixtă (italian şi dominican) domiciliat în Arad, a reuşit să cucerească juriul celui mai mare concurs de fitness şi culturism din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânărul a obţinut locul I la categoria Mens Physique, under 178, dar şi Overall Winner la concursul România Tiger Classic Festival Bucharest. Este vorba de Mauro Schifano Portes, care este sportiv şi antrenor la clubul XOX Gym din Arad, cu rezultate foarte bune în cariera sa. „La astfel de rezultate duce o multă muncă şi o disciplină de fier”, spune Mauro.

Despre el toţi au doar cuvinte de laudă şi spun că este un tână cu care se mândresc.

„Acesta este prezent zilnic la sala de antrenament şi dă 100% în tot ce face. De accea XOX Gym îl va susţine în continuare atât pe el cât şi pe toţi sportivii cu potenţial. Cu aceasta ocazie vom organiza în data de 2 octombrie şi un concurs internaţional de fitness şi culturism în Sala Polivalenta Victoria, unde promitem standarde înalte de organizare şi concurenţi pe măsură. Vă aşteptăm cu drag”,  precizează Constantin Bisca, patron XOX Gym.

 

Vă mai recomandăm: Campion balcanic la bodybuilding mort la sala de sport. Cine este şi ce probleme a avut patronul sălii ?

Apariţie şocantă a unui sportiv devean la un campionat de culturism: omul care a făcut o sală întreagă să râdă

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările