Apariţie şocantă a unui sportiv devean la un campionat de culturism: omul care a făcut o sală întreagă să râdă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Guţă a şocat audienţa cu prezentarea sa. SURSA: zhd.ro
Valentin Guţă a şocat audienţa cu prezentarea sa. SURSA: zhd.ro

Spectatorii care au participat la Campionatul Naţional de Culturism desfăşurat zilele trecute au rămas şocaţi de modul cum s-a prezentat un sportiv hunedorean, legitimat la CS BodyGym Deva.

Culturistul Valentin Guţă a apărut în faţa publicului cu pielea unsă cu o cremă neagră, asemănătoare cremelor de ghete, din tălpi până la nivelul gâtului. În schimb, sportivul nu a mai folosit crema „autobronzantă” pe faţă.

Contrastul dintre culoarea feţei şi culoarea corpului vopsit în negru a stârnit râsul întregii audienţe. Apropiaţii culturistului au povestit că soluţia cu care acesta s-a uns pe corp emana un miros greu, ca de nămol. „Vali s-a prezentat oribil în concurs şi mai grav pentru el s-a făcut de râsul lumii”, a comentat unul dintre participanţii la Campionatul Naţional de Culturism de la Slobozia.

Premiat în Statele Unite
În prezent, sportivul hunedorean se află în Statele Unite ale Americii, în Miami, unde a participat la un concurs de culturism. El le-a transmis apropiaţilor săi că a luat locul al doilea, la categoria 80 de kilograme la care s-a înscris, dar nu a comentat apariţa sa „exotică” de pe scena campionatului naţional de culturism.

Vă recomandăm şi:

Ce cred tinerii americani despre România: „Înainte de veni aici, ai mei m-au speriat!”

Cazul Lucian Hoară: cinci ani de închisoare pentru crima care a oripilat Hunedoara. Ucigaşul emo nu a regretat moartea iubitei sale în vârstă de 15 ani


 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite