Campion balcanic la bodybuilding mort la sala de sport. Cine este şi ce probleme a avut patronul sălii ?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un braşovean, sportiv de performanţă, a murit sâmbătă la sala de sport. Avea 38 de ani şi era campion balcanic la bodybuilding.

Este vorba despre campionul balcanic la bodybuilding Remus Octavian Mihăiţă. Tragedia s-a întâmplat la sala de forţă situată la intersecţia Bulevardului Alexandru Vlahuţă cu strada Brânduşelor, din municipiul Braşov. Eforturile disperate ale paramedicilor de la SMURD de a-l aduce la viaţă au eşuat, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate.

Sala de sport este administrată de Ovidiu Mezdrea şi a fost implicată în folosirea de substanţe interzise administrate sportivilor, în 2012. După cum scria presa locală în 2012, sala de fitness şi culturism din Braşov a fost amendată cu 15.000 de lei de Agenţia Naţională Anti-Doping pentru comercializarea unui produs care conţine substanţa activă Dimethylamylamine, aflată pe lista substanţelor dopante cu grad mare de risc!

Amenda contravenţională a fost dictată împotriva SC Mezcom 95 SRL (cu sediul în str. Aurel Vlaicu nr. 112), după ce, la un control, s-a descoperit că în sala de fitness pe care o deţine această firmă se comercializa produsul Jack3d, care conţine şi substanţa activă Dimethylamylamine.

Jack3d se găseşte de vânzare şi pe diverse pagini de internet, unde costă minimum 110 lei şi este descris drept „supliment nutritiv fitness”.

În acest context, oamenii legii iau în calcul şi alte cauze care ar fi putut provoca decesul sportivului.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite