Primăria Arad propune prelungirea programului teraselor până de Revelion

Primăria Arad propune prelungirea programului teraselor până de Revelion

Primăria Arad intenţionează să permită teraselor să funcţioneze până la finalul anului FOTO Arhivă

Primăria Arad va propune, în prima şedinţă a noului Consiliu Local Municipal, ca perioada de funcţionare a teraselor să fie prelungită până la 31 decembrie pentru a veni în sprijinul patronilor din domeniu, arată Agerpres.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit sursei citate,  primarul Aradului, Călin Bibarţ, a declarat, că măsura vine în contextul în care activităţile agenţilor economici care au terase au avut de suferit din cauza măsurilor luate de autorităţi pentru limitarea răspândirii SARS-CoV-2, mai ales prin faptul că numărul de locuri pentru clienţi a fost redus pentru a permite distanţarea fizică.

„În această perioadă dificilă pentru toată lumea şi implicit pentru agenţii economici, am propus ca în prima şedinţă a Consiliului Local Municipal să aprobăm prelungirea perioadei în care terasele vor putea funcţiona în exterior. La fel vor rămâne şi străzile pe care le-am făcut pietonale pe perioadă determinată. În plus, vrem ca procedura de prelungire a activităţii economice să fie cât mai simplă şi să nu fie nevoie de avize suplimentare", a declarat primarul Aradului, potrivit Agerpres.

Vă mai recomandăm:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările