Bărbatul care şi-a ucis tatăl în bătaie în ziua de Paşte, trimis în judecată pentru omor

Bărbatul care şi-a ucis tatăl în bătaie în ziua de Paşte, trimis în judecată pentru omor

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost trimis în judecată de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba pentru infracţiunea de omor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Forgaci Mihai este acuzat că care şi-a ucis tatăl în bătaie în ziua de Paşte. Acesta s-a întors din străinătate şi a mers la casa părinţilor săi pentru a sărbători Paştele. Aici, între tată şi fiu, a izbucnit un scandal care a culminat cu o bătaie în toată regula.
 
Tatăl l-ar fi lovit pe fiu cu o farfurie în cap, iar acesta din urmă a reacţionat. În urma loviturilor încasate, bătrânul a suferit mai multe traumatisme care au provocat o hemoragie internă. În final, acesta a decedat şi nu a mai putut fi salvat chiar dacă la faţa locului a intervenit şi un echipaj medical. 
 
”În fapt, s-a reţinut că, în data de 28.04.2019, în jurul orei 17,00, în timp ce se afla în locuinţa sa din municipiul Alba Iulia, pe fondul consumului de alcool, al unui conflict spontan şi al unei puternice tulburări provocate de aplicarea unei lovituri în cap cu o farfurie şi zgârierea cu unghiile pe faţă de către tatăl său, inculpatul l-a lovit pe acesta în mod repetat şi cu intensitate cu pumnii şi picioarele în zona capului şi toracelui cauzându-i astfel un politraumatism cu fracturi de stern, coaste, pneumotorax, ruptură hepatică şi hemoperitoneu, care în final a condus la decesul victimei, constatat la orele 18,47 de către echipajul SMURD deplasat la faţa locului”, a precizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.
 
Bărbatul a fost arestat preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului. Dosarul a fost înregistrat la instanţă luni, 10 iunie 2019 şi va urma procedura cemerei preliminare. Instanţa se va pronunţa şi cu privire la prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: