Alcoolemia uriaşă pe care o avea şeful Poliţiei Locale Alba Iulia după ce a fost implicat într-un accident. A intrat direct în comă alcoolică

Alcoolemia uriaşă pe care o avea şeful Poliţiei Locale Alba Iulia după ce a fost implicat într-un accident. A intrat direct în comă alcoolică

Daniel Ilcu conduce Poliţia Locală Alba Iulia din 2018

Şeful Poliţiei Locale Alba Iulia face obiectul unui dosar penal şi a unei cercetări disciplinare după ce a fost implicat într-un accident rutier şi s-a dovedit, ulterior, că avea o alcoolemie uriaşă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şeful Poliţiei Locale Alba Iulia, Daniel Ilcu nu a mai revenit la serviciu din data de 18 decembrie, la o zi după ce a fost găsit inconştient, în maşina instituţiei, pe o stradă din oraş.
 
Surse judiciare susţin că alcoolemia din sânge a şefului Poliţiei Locale a fost de 5,6 la mie, o alcoolemie aproape echivalentă cu decesul. A fost determinată după prelevarea probelor biologice, deoarece acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest în momentul în care a fost găsit.
 
Sursele mai susţin că Daniel Ilcu a intrat în coma alcoolică, în noaptea în care a ajuns la spital, iar medicii s-au luptat să îi salveze viaţa. După acest incident, Daniel Ilcu a rămas internat în spital. 
 
La parchet a fost deschis "în rem" un dosar pentru vătămare corporală din culpă. Dosarul se află la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia ai cărei reprezentanţi au solicitat IPJ Alba să transmită toate documentele pentru efectuarea cercetărilor exclusiv de către procuror.

Oficial, autorităţile, nu au oferit aproape deloc informaţii despre incidentul în care a fost implicat şeful poliţiei locale. Ancheta în sine este una dificilă, din cauza faptului că Daniel Ilcu nu ar fost văzut în timp ce conducea autoturismul, iar singurii martori sunt persoanele care l-au găsit pe acesta în maşină.
 
Daniel Ilcu este şeful Poliţiei Locale Alba Iulia din iunie 2018. Ilcu este pensionar din Poliţie, unde a lucrat la o structura de securitate. 

Ultima declaraţie de avere disponibilă, cea din 2019, arată un venit anual de 80.000 de lei din pensie şi 68.000 de lei ca şef al Poliţiei Locale. A ajuns să conducă această structura pe filiera grupării PDL din PNL Alba, fiind un apropiat al fostei conduceri a administraţiei locale.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările