Şeful Poliţiei Locale Alba, implicat într-un accident rutier. Poliţiştii nu i-au putut lua alcoolemia. La spital şi-a pierdut cunoştinţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Ilcu, şeful Poliţiei Locale Alba Iulia
Daniel Ilcu, şeful Poliţiei Locale Alba Iulia

Şeful Poliţiei Locale Alba Iulia, Daniel Ilcu, a provocat un accident rutier pe o stradă din Alba Iulia. La sosirea poliţiei, nu a fost posibilă constatarea alcoolemiei, având în vedere starea acestuia.

Daniel Ilcu a fost transportat a Spitalul Judeţean Alba Iulia unde şi-a pierdut cunoştinţa. Acesta a intrat cu maşina într-un şanţ, pe o stradă din Alba Iulia.

I-au fost prelevate probe biologice pentru a se stabili dacă a consumat alcool sau alte substanţe. Bărbatul nu a fost rănit în accident.

Reprezentanţii IPJ Alba au confirmat incidentul dar au completat că nu au primit încă rezutatele analizelor de sânge.

Biroul de presă al instituţiei a precizat că la faţa locului, bărbatul nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, acesta fiind într-o stare foarte proastă.

Daniel Ilcu este şeful Poliţiei Locale Alba Iulia din iunie 2018. Pe numele său există un dosar penal în care este acuzat de abuz în serviciu, instigare la abuz în serviciu si fals în inscrisuri oficiale.

Ilcu este pensionar din Poliţie, unde a lucrat la o structură de securitate. Ultima declaraţie de avere disponibilă, cea din 2019, arată un venit anual de 80.000 de lei din pensie şi 68.000 de lei ca şef al Poliţiei Locale.

Vă mai recomandăm şi:

Cartelul imobiliar de la Alba Iulia. Cum se construiesc blocuri pe terenuri aflate între case cu complicitatea angajaţilor Primăriei

     

Dacia 1300 veche de 44 de ani, transformată într-o bijuterie: „Am făcut-o în memoria bunicului meu” FOTO

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite