VIDEO TEST Calul merge înainte sau înapoi? Răspunsul îţi dezvăluie ce parte a creierului este dominantă

VIDEO TEST Calul merge înainte sau înapoi? Răspunsul îţi dezvăluie ce parte a creierului este dominantă

Testul devăluie ce parte a creierului e dominantă FOTO Shutterstock

„Un cal intră într-un bar‟, este titlul cărţii lui David Grossman. Despre un cal mergând este vorba şi în filmuleţul postat Damayanti Datta pe o reţea socială. Calul în mişcare a luat internetul cu asalt, iar oamenii din toate colţurile lumii şi-au făcut testul, pentru a afla ce parte a creierului lor este dominantă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tot ce au avut de făcut a fost să urmărească direcţia de mers a calului, înainte sau înapoi. Damayanti Datta a publicat clipul scurt pe internet şi reacţiile au fost halucinante. Dezbaterile nu au întârziat să apară, pentru că nu puţini au fost cei care au mizat pe mersul înainte, în timp ce alţii s-au arătat convinşi că animalul dă înapoi. 

Răspunsul poate dezvălui modul de gândire şi care emisferă a creierului tău este dominantă – partea stângă este responsabilă cu gândirea logică şi analitică, iar partea dreaptă este uilizată mai frecvent de oamenii creativi, cu simţ artistic bine conturat.

Vizionează aici filmuleţul şi spune ce crezi, încercând să nu te laşi influenţat! Ceea ce vezi din prima este relevant. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările