Remedii pentru petele cauzate de vârstă

Remedii pentru petele cauzate de vârstă

Petele de pe faţă devin tot mai vizibile odată cu înaintarea în vârstă.

Odată cu înaintarea în vârstă, pielea îşi pierde din fermitate şi elasticitate din cauza producţiei scăzute de colagen. Şi pe lângă liniile fine şi ridurile care devin vizibile pe faţă, ne confruntăm şi cu pete maronii, care apar pe faţă şi mâini. Crezi că pot fi aceste pete estompate?

Ştiri pe aceeaşi temă

Petele apar în general la persoanele care se expun excesiv la soare, ele nu sunt periculoase, dar, cu toate acestea te pot face să pari mai bătrână. Petele pot fi prevenite prin alimentaţie, dar şi prin remedii naturale.

Iată câteva remedii naturale care te ajută să estompezi petele:

Lămâia

Acidul citric prezent în lămâie acţionează ca un agent de înălbire pe piele. În plus, scade nivelul pigmentar de melanină din piele, lăsând-o radiantă. 

Important: Nu trebuie să ieşi din casă şi să te expui la soare după ce ai aplicat remediul – pielea se poate închide şi mai tare la culoare. În plus, dacă ai tenul sensibil, lămâia poate cauza iritaţie şi roşeaţă. Din acest motiv trebuie combinat sucul de lămâie cu apă de trandafiri.

Taie două felii de lămâie şi aplică sucul obţinut de la ele pe zonele afectate de pete. Lasă-l să acţioneze 10 minute, după care clăteşte cu apă călduţă. Pentru cele mai bune rezultate, repetă tratamentul natural până petele dispar. 

Descoperă alte remedii eficiente pentru petele de pe faţă pe clickpentrufemei.ro. 

 

Fructele toamnei te scapă de riduri

Acizii graşi Omega 3 previn îmbătrânirea celulară

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările