Eşti Samantha din „Totul despre sex”, prietena de cumpărături sau smiorcăita grupului?

Eşti Samantha din „Totul despre sex”, prietena de cumpărături sau smiorcăita grupului?

Madonna şi Gwyneth Paltrow sunt prietene foarte bune din 2002 şi se văd cu orice ocazie

Femeile au tipuri diferite de prietene în funcţie de ocazie şi chiar dacă este vorba de „mătuşica agoniei”, „Samantha din Totul despre sex” sau „prietena de cumpărături”, toate sunt importante în diverse aspecte ale vieţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie are, în medie, 10 tipuri de prietene de-a lungul vieţii, potrivit unei liste compilate de Promotional Codes, publicate de „Daily Mail”. În funcţie de evenimentul momentului, aceasta va alege să-şi petreacă timpul cu cea care o poate înţelege sau ajuta după nevoie.

Prietena de cumpărături

Este nemiloasă şi nu se învârte în jurul confuzie. Are o rezistenţă serioasă, un ochi format pentru design şi un card de credit extrem de flexibilă. Este cea pe care se poate baza oricine că va spune adevărul despre, lucru pe care îl aşteaptă la rândul ei. Nu te va lăsa să-ţi cumperi ceva ce nu te flatează doar ca să-ţi protejeze orgoliul. Îţi cunoaşte măsurile ca şi cum ar fi ale tale şi ştie direct la ce magazin să te ducă.

Mătuşica agoniei

Sau prietena înţeleaptă. Este figura maternă, cea cu care vorbeşti despre lucruri pe care, totuşi, nu i le poţi spune mamei tale. Are mai multă experienţă de viaţă ca tine şi este mereu dispusă să vorbească, când ai o problemă.

Smiorcăita

Este prietena care sună doar când are probleme. Odată ce o laşi să vină să-ţi plângă pe umăr, la fiecare relaţie nereuşită va veni la tine. Pentru ea, tu eşti prietena înţeleaptă. Va suna la cele mai neconvenabile ore şi după ce a consumat mai multe pahare de vin.

Samantha

Copia fidelă a personajului Samantha, din „Totul despre sex”, va face orice, va spune orice şi va accepta, mai mereu, orice. Este prietena cu care ieşi serile în care vrei să te distrezi. Doar că niciodată nu ştie când să spună „Stop”.

Nigella

Dacă-ţi place să organizezi petreci sau să-ţi inviţi prietenii la tine acasă cu orice ocazie, atunci tu eşti Nigella. Zeiţa domestică şi a gospodăriei, care arată mereu imaculat, deşi are ceva în cuptor, este ţinta invidiei a numeroase femei.

Prietena unei prietene

Este persoana pe care ai întâlnit-o în câteva ocazii, sunteţi prietene pe Facebook, nimic mai mult. Nu prea aveţi multe lucruri în comun, poate doar nişte cunoştinţe, iar dacă vă întâlniţi pe stradă, conversaţia este extrem de limitată şi ciudată, mai ales dacă v-aţi uitat numele.

Căsătorită cu copii

Este prietena cu care odată te distrai, asta până când s-a aşezat la casa ei. Acum nu mai există nopţi pierdute prin oraş, tot ce faceţi este să vă vedeţi la cafea la una dintre voi acasă. Conversaţiile se vor rezuma strict la copii.

Planul B

Este genul de prietenă pe care aproape nimeni nu recunoaşte că o are, dar, în realitate, există în viaţa oricui. Sunt cele care vor umple golul lăsat de prima opţiune. Când prietena dorită nu poate ieşi în oraş, atunci planul B intră în acţiune.

Prietena care vede tot

Este regina desăvârşită a bârfei. Ştie tot ce mişcă, ştie tot ce fac oamenii, câteodată cu mult timp înainte ca ei să afle. Nu îi este teamă să verbalizeze tot ce află. Apelezi la ea când vrei să afli ceva. Îţi lasă impresia că-ţi este loială, dar când zvonuri despre tine şi prietenul tău încep să apară, să nu te mai întrebi de unde au apărut.

Preferata copilăriei

Prietena de încredere pe care o cunoşti de când erai mică, dispusă să facă orice pentru tine şi tu pentru ea. Numărul ei îţi este mereu la îndemână, cel mai probabil nu trece o zi fără să o suni. Cel mai probabil, va fi sau a fost domnişoara ta de onoare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: