Un băieţel a fost la un pas să moară după ce i-a rămas limba blocată în sticla de apă

Un băieţel a fost
la un pas să moară după ce i-a rămas
limba blocată în sticla de apă

La un pas să moară după ce i-a rămas limba blocată în sticla de apă

Un băiat de şase ani a fost la un pas de moare după ce i-a rămas limba blocată într-o sticlă de plastic pentru apă, special destinată copiilor. O echipă de zece medici l-au operat pentru a-i slava viaţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timp ce se afla în maşină cu mama sa, Riley Wooff, un băieţel de 6 ani din Anglia, a început să ţipe că limba lui s-a blocat în sticla de apă. Speriată, mama băiatului a încercat să-l elibereze, însă neputiţa şi disperarea au împins-o săceară ajutorul medicilor, scrie The Sun.

„A fost cea mai înfricoşătoare zi din vieţile noastre. Erau patru specialişti şi zece doctori lângă patul lui, neştiind ce să facă”, a declarat mama sa.

După ce şi-au dat seama că n-au nicio şansă, specialiştii au cerut alcătuirea unei echipe de zece medici, aceştia apelând la operaţie pentru a reuşi să salveze copilul. 

După o noapte petrecută în spital, copilul a fost externat, însă limba lui a rămas în continuare umflatăîncât nu o putea ţine în gură. Băiatul a rămas şi cu un defect de vorbire, iar medicii au avertizat că acesta-şi putea pierde viaţa.

Mama băiatului îndeamnă compania care le produce să le modifice pentru a evita astfel de accidente şi recomandă părinţilor să evite sticlelele de plastic pentru a nu risca să treacă prin aceeaşi exprienţă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: