Activităţi de vară pentru copii şi părinţi: întăresc relaţia şi nu necesită bugete exorbitante

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Activităţi de vară pentru copii şi părinţi
Activităţi de vară pentru copii şi părinţi

Deşi mulţi dintre părinţi sunt tentaţi să-I lase pe cei mici în faţa televizorului sau a gadgeturilor, neştiind cum să gestioneze timpul din belşul de care aceştia dispun pe timpul verii, specialiştii atrag atenţia că este perioada cea mai potrivită pentru câştigarea încrederii celor mici.

Vacanţa de vară oferă părinţilor oportunitatea perfectă pentru a sta cu cei mici, dar lipsa timpului îi poate determina să recurgă la compromisul de a-i lăsa să-şi petreacă marea majoritate a zilelor de vacanţa în faţa calculatorului şi a gadgeturilor:

Lecţii de înot în aer liber

Petreceţi timpul într-un mod distractiv alegând lecţiile de înot. Fie că alegeţi să-i însoţiţi, fie că îi lăsaţi în grija instructorului, pentru copii va fi un mod interesamt de a-şi petrece timpul, scrie TheDailyMail.

Mergeţi împreună la teatru

Sunt numeroase spectacole de teatru în timpul vacanţei, ar fi păcat să nu faceţi un program în care să includeţi măcar un spectacol pe săptămână. Asiguraţi-vă că alegeţi o variantă care să se potrivească ambelor vârste şi cultivaţi copilului pofta de cultură.

Mergeţi împreună la sport

Fie că alegeţi să faceţi jogging dimineaţa în parc, să mergeţi la tenis sau fotbal, sportul vă poate întări relaţia. În plus, puteţi discuta lucruri pe care v-ar fi greu să le abordaţi într-un alt context.

Tabară de vară

Organizaţi o tabără în familie sau cu prietenii copilului şi părinţii acestora. Încercaţi să introduceţi diferite jocuri pe perechi, în care care fiecare părinte sa facă echipă cu copilul său.

Căltorie cu trenul

Tot ce trebuie să faceţi este să cumpăraţi două bilete de tren către una din atracţiile preferate. Chiar dacă poate nu vă face cea mai mare plăcere să călătoriţi cu trenul, pentru copil cu siguranţă va fi o experienţă interesantă.

Luaţi-vă un animal de companie

Animalul de companie poate lua locul tabletei. În fucţie de dorinţele celui mic, alegeţi cadoul care i s-ar potrivi cel mai bine şi surprindeţi-l într-una din zilelel de vacanţă.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite