Sărmăluţe cu carne de pui în foi de viţă

Sărmăluţe cu carne de pui în foi de viţă

Urmează paşii recomandaţi de noi pentru o porţie delicioasă de sărmăluţe în foi de viţă!

Cunosc persoane care ar mânca sarmale fie iarnă, fie vară, dar cu carne să fie. Vara, favorite sunt sărmăluţele în foi de viţă. Un deliciu culinar. Reţeta noastră de azi, inspirată de pe meleaguri dobrogene, este de sarmale cu carne de pui în foi de viţă, aşa cum le-am mâncat în curtea lui tanti Sorica din 2 Mai, într-o zi călduroasă de august.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sarmale cu carne de pui în foi de viţă – Ingrediente

500 g piept pui tocat
1 ou
1 ceşcuţă orez
foi de viţă
½ l borş
1 legătură mărar
1 legătură pătrunjel
1 legătură ceapă verde
sare
piper

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările