VIDEO Ruşii au testat Tor-2M, un sistem de apărare antiaeriană capabil să doboare rachete ce zboară la joasă altitudine

VIDEO Ruşii au testat Tor-2M, un sistem de apărare antiaeriană capabil să doboare rachete ce zboară la joasă altitudine

Sistemul antirachetă Tor-2m

Armata rusă a efectuat teste cu sistemul Tor-2M pe rachete balistice Kapustin în regiunea Astrahan, din sudul Rusiei. Militarii au testat capacitatea sistemului de a doborî imitatori de aeronave tactice, rachete de croazieră, bombe aeriene şi diferite tipuri de drone.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sistemele mobile de apărare aeriană Tor-M2DT (versiunea Arctic Tor-M2) sunt folosite pentru a distruge arme de mare precizie, drone, avioanele de vânătoare şi elicoptere pe o rază de 15 kilometri.
 
Sistemul Tor-M2 a fost prezentat pentru prima dată în 2007 la un spectacol aviatic MAKS la Moscova şi a intrat în dotarea armatei ruse din martie 2017.
 
Sistemele Tor pot asigura o zonă de 15 kilometri în condiţii de luptă şi în ciuda contra-măsurilor electronice (CME), informează ministerul rus al Apărării.
 
Aceste sisteme sunt capabile să distrugă rachete strategice de croazieră, rachete anti-radar şi anti-navă care zboară la altitudine foarte joasă, bombe aeriene ghidate şi drone.
 
Versiunea Arctic Tor-M2, Tor-M2DT, a fost prezentat pentru prima dată la parada militară de Ziua Victoriei din 2017.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările