Marea Britanie: concurs de băut între bogătaşi

Marea Britanie: concurs de băut între bogătaşi

Animatoarele clubului londonez Kitsch, în noaptea competiţiei cu sticle de şampanie. FOTO: Caters News Agency

Doi milionari ruşi s-au întrecut în cheltuieli şi au reuşit să plătească într-o singură seară peste 154.700 de euro la un local din Marea Britanie. Bărbaţii şi-au deschis larg portofelele, singurul scop fiind depăşirea notei de plată a celuilalt.

Cei doi ruşi s-au hotărât să îşi măsoare „adâncimea buzunarului” în timp ce petreceau la un eveniment exclusivist organizat de clubul Kitsch din Londra. Concursul a început cu desfacerea sticlelor de şampanie  cele mai fine şi scumpe,Dom Perignon şi Cristal.

Nota de plată a „câştigătorului“ a fost de 66.778 de lire sterline (78.872 de euro), iar a „învinsului“ de 64.279 de lire sterline (75.921 de euro) la ora 2:40 dimineaţa, când au fost plătite de cei doi clienţi. În plus, serviciile personalului din local i-au costat pe fiecare, 8.000 de lire sterline (aproape 9.500 de euro).

Şampania a curs în valuri

Potrivit facturilor, cei doi şi-au comandat mai multe sticle de şampanie Krug din 1990, ediţie de lux, whisky marca Chivas Regal, vodka Belvedere şi diferite cocktailuri. Unul dintre petrecăreţi a reuşit să îşi încarce nota de plată la o singură comandă cu 41.000 de lire sterline (peste 48.400 de euro) pentru 30 de sticle de şampanie Magnum.

Competiţia a fost una strânsă, cu mai multe schimbări de poziţie până la primele ore ale dimineţii. Angajaţii clubului au refuzat să dezvăluie identitatea celor doi milionari.

„Aceşti doi bărbaţi s-au întrecut unul pe celălalt şi au cumpărat din ce în ce mai multe sticle de şampanie. De fiecare dată când unul cumpăra cinci sticle, celălalt comanda şase, iar prietenul lui şapte, apoi opt şi aşa mai departe”, a spus unul dintre petrecăreţii prezenţi la eveniment pentru cotidianul local „London's Evening Standard”. 

Localul unde s-a desfăşurat „maratonul beţiei“ a avut deschiderea săptămâna trecută, fiind o afacere a lui Mark Fuller, care deţine mai multe cluburi de noapte, şi a lui Serg Ivo, animator rus care apare în reality show-ul american „Cunoaşte-i pe ruşi” („Meet the Russians”). Presa din regat mai scrie că suma cheltuită este suficientă pentru a cumpăra un apartament în capitala britanică.  

Extravaganţele bogaţilor

Însă nu numai bogaţii din Rusia ştiu să cheltuiască, ci şi englezii. În martie 2012, un tânăr afacerist a cheltuit 203.948 de lire sterline (240.880 de euro) într-o singură seară, la clubul Playground din Liverpool. Mai mult, Dexter Kohl, care spune despre sine că este un căutător de talente, fotograf celebru şi specialist în relaţii publice, a plătit o factură de 120.000 de lire sterline (141.734 de euro) în decembrie anul trecut, pentru o noapte de distracţie la clubul londonez Aura.

 

  

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: