HBO România i-a cerut lui Alexandru Cumpănaşu să scoată de pe Facebook o fotografie folosită fără permisiune

HBO România i-a cerut lui Alexandru Cumpănaşu să scoată de pe Facebook o fotografie folosită fără permisiune

Alexandru Cumpănaşu FOTO Mediafax

HBO România i-a solicitat lui Alexandru Cumpănaşu să înlăture de pe contul personal de Facebook o imagine protejată de drepturi de autor pe care a folosit-o pentru a ilustra un text în care susţine că mafia conduce statul român.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii HBO România au confirmat pentru G4Media.ro că i-au trimis lui Alexandru Cumpănaşu o notificare de înlăturare de pe contul de Facebook a materialelor protejate prin drepturi de autor. 
 
Este vorba despre un cadru cu Relu, personajul principal interpretat de Şerban Pavlu în serialul românesc „Umbre“, pe care aspirantul la fotoliul de la Cotroceni l-a publicat pe 26 august, alături de un lung text în care vorbeşte despre „mafia, formată din clanuri, care a confiscat România“. 
 
Pornind de la tragedia nepoatei sale, Alexandra Măceşanu, care a fost răpită, violată şi ucisă, Cumpănaşu face în respectiva postare o serie de afirmaţii alarmiste, fără a prezenta vreo dovadă, cu excepţia „sutelor de mii de mesaje primite din întreaga ţară“. 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările