Jimmy Fallon va prezenta ediţia din 2017 a galei de decernare a Globurilor de Aur

Jimmy Fallon va prezenta ediţia din 2017 a galei de decernare a Globurilor de Aur

Jimmy Fallon va prezenta în premieră o ediţie a Globurilor de Aur FOTO AP

Jimmy Fallon va prezenta ediţia din 2017 a galei de decernare a Globurilor de Aur, distincţii care recompensează excelenţa din cinematografie şi televiziune, informează revista Variety, citată de News.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Informaţia a fost dezvăluită, marţi, de Robert Greenblatt, directorul NBC Entertainment, la o conferinţă de presă organizată de acest post de televiziune american în cadrul unei serii de evenimente ale Television Critics Association.

Jimmy Fallon va prezenta în premieră o ediţie a Globurilor de Aur. Cunoscutul prezentator de televiziune a fost până acum gazda unui singur eveniment major din industria de divertisment americană - el a prezentat gala de decernare a premiilor Primetime Emmy, în anul 2010.

În 2016, gala Golden Globes a fost prezentată de britanicul Ricky Gervais. Anterior, actriţele Tina Fey şi Amy Poehler au prezentat trei ediţii consecutive ale acestei gale.

Jimmy Fallon prezintă „The Tonight Show“, o celebră emisiune de televiziune americană, pe care a preluat-o începând din 2014 de la Jay Leno.

Gala Globurilor de Aur, un eveniment ce durează aproximativ trei ore, marchează debutul neoficial al sezonului marilor premii de la Hollywood. 

Ceremonia din 2017 va avea loc la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles pe 8 ianuarie.

Nominalizările la Globurile de Aur vor fi anunţate pe 12 decembrie. Câştigătorii sunt desemnaţi de membrii Asociaţiei presei străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association - HFPA).

Produsă de Dick Clark Productions în asociere cu HFPA, gala Golden Globes Awards este difuzată în peste 236 de ţări şi reprezintă una dintre puţinele ceremonii care recompensează atât filme pentru marele ecran, cât şi producţii de televiziune. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările