Rona Hartner, despre presupusa relaţie cu Emil Constantinescu: „Era să mă bage după gratii“ VIDEO

Rona Hartner, despre presupusa relaţie cu Emil Constantinescu: „Era să mă bage după gratii“ VIDEO

Rona Hartner, care urmează să se căsătorească anul acesta, a vorbit despre presupusa idilă cu fostul preşedinte Emil Constantinescu

Actriţa Rona Hartner (45 de ani) a vorbit, într-un interviu pentru Click! TV, despre presupusa relaţie cu fostul preşedinte Emil Constantinescu (79 de ani).

Ştiri pe aceeaşi temă

Rona Hartner a vorbit într-un interviu pentru Click! despre presupusa idilă cu fostul preşedinte al României, Emil Constantinescu, în perioada anilor ’90.

Actriţa a mărturisit că totul a fost un scenariu pus la cale de o fostă prietenă, regizoare, care i-a vândut răposatului Vadim Tudor un fals jurnal.

„Îţi dai seama că n-a fost nimic. Hai să-ţi spun care e faza, lumea şi-a dat seama că a fost totul un scenariu. Nu ştiu cine l-a scris. Vreau să cred că nu prietena mea cea mai bună l-a scris. Mă refer aici la o regizoare cu care eu colaboram, dar mi-e greu să cred că nu e ea. Erau nişte chestii atât de personale în el (...). Eu stăteam liniştită, făceam carieră în Franţa ca actriţă, primeam premii, mergeam la festivaluri. Aşadar, ea, cu mintea ei diabolică, a inventat un jurnal pe care i l-a vândut lui Vadim Tudor, Dumnezeu să-l ierte. Şi el a picat în capcana ei“, a povestit actriţa.

Rona mai povesteşte că Emil Constantinescu nu a ameninţat-o, dar că „s-a trezit cu consilierul prezidenţial la uşă“: „Era să mă bage în rahat, era să mă bage după gratii. Emil Constantinescu nu m-a ameninţat, dar m-am trezit cu consilierul prezidenţial la uşă“.

Actriţa povesteşte apoi cum a ajuns să fie mediatizată toată povestea şi mărturiseşte că ea nu l-a întâlnit niciodată pe Emil Constantinescu.

„Între timp, eu m-am întors în ţară pentru vreo două săptămâni. Şi m-am trezit la aeroport cu nişte domni care mă priveau ciudat şi care m-au urmărit până acasă. Nu ştiu cine erau. Ajung acasă şi mă sună cineva din partea domnului Vadim. Mi-a zis că are un document incendiar. Nu ştiam nici cine este. A început să-mi spună că are un material paparazzi. Nu înţelegeam de ce... Mi-a povestit el o grămadă chestii şi mi-a zis că trebuie neapărat să mă văd cu Vadim până pe 8 ianuarie. Eu până pe 8 ianuarie deja uitasem de asta. Eu oricum uit repede. (...) Mă plimbam pe stradă, eram cu un coleg de facultate, era întuneric afară. În tot acest timp, fratele meu mă căuta în tot oraşul, căci apăruse deja Vadim Tudor pe la televiziuni şi povestea de falsul meu jurnal (...). Eu niciodată nu m-am întâlnit cu Emil Constantinescu“, a mărturisit actriţa.

Rona Hartner a anunţat că se căsătoreşte cu DJ-ul francez Herve, în vârstă de 43 de ani. Ea a mai fost căsătorită până în 2008 cu actorul Rocco Sedano împreună cu care are o fată, pe Rita Sumalya. 

Despre relaţia cu Herve, actriţa mărturiseşte: „Ne-a unit muzica, dar ne-au unit şi alte chestii şi, înainte de toate, ceea ce m-a unit de el este faptul că este foarte caritabil şi ajută oamenii nevoiaşi, aşa cum fac şi eu. În ziua în care am recuperat o femeie de origine africană de pe stradă şi ne-am ocupat de ea şi i-am dat casă şi tot ce trebuia, mi-am zis că băiatului ăsta îi spun «da». Din momentul ăla m-am îndrăgostit brusc de el, parcă s-a deblocat ceva în sufletul meu. Se ruga de mine de vreo trei-patru luni să-i spun «da» şi i-am spus «nu, nu te ştiu cum eşti»“.

Cei doi sunt împreună din aprilie 2018, de aceea, spune Rona, „sunt în stare de castitate şi aşteaptă căsătoria care va fi la anu’“. „Dacă facem nunta în România facem tămbălău mare, dar dacă nu, vrem să o facem în Franţa, pe plaja unde am zis «da» şi să facem o nuntă foarte frumoasă acolo, cum vine căldura“, declară actriţa legat de planurile pentru nuntă. 

Când a venit vorba de căsătoria anterioară cu actorul argentinian Rocco Sedano, în cei 10 ani de la divorţ, Rona a mărturisit: „Nu am mai avut nicio relaţie, am stat castă şi am aşteptat voinţa lui Dumnezeu în viaţa mea“.
 
Herve DJ HMJ (stânga) FOTO Click! TV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: