Rona Hartner se mărită a doua oară: „Dacă Dumnezeu vrea, mai fac şi un copil“. Cine este bărbatul VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rona Hartner FOTO David Muntean
Rona Hartner FOTO David Muntean

Actriţa şi cântăreaţa Rona Hartner (45 de ani) a anunţat că se căsătoreşte din nou anul viitor, după o perioadă de 10 ani în care a fost singură, şi a povestit ce o leagă de bărbatul pe care l-a ales să-i fie soţ.

Rona Hartner, invitată în emisiunea „La Măruţă“, difuzată pe Pro TV, a mărturisit că se căsătoreşte pentru a doua oară anul viitor. 

„S-a învăţat lumea cu mine să fiu singură. S-a învăţat să fie aşa electroliber, să scap de captivitatea căsătoriei... Da, mă mărit. Mă mărit!“, moment în care strigă de bucurie şi arată inelul de logodnă. „Este un topaz. Iubitul meu are ochii albaştri, aşa că eu cred că a vrut să mă gândesc la el când văd inelul“, mărturiseşte Rona. 

Este vorba de Dj HMJ, un francez-sicilian în vârstă de 43 de ani, alături de care are 60 de piese: „La anul scoatem trei albume produse de asociaţia mea, suntem foarte creativi. Scriem în artă relaţia şi povestea noastră“.

Imagine indisponibilă

Herve DJ HMJ (stânga colţ jos) FOTO Captură video/Arhivă personală

Despre relaţia cu acesta, actriţa mărturiseşte: „Ne-a unit muzica, dar ne-au unit şi alte chestii şi, înainte de toate, ceea ce m-a unit de el este faptul că este foarte caritabil şi ajută oamenii nevoiaşi, aşa cum fac şi eu. În ziua în care am recuperat o femeie de origine africană de pe stradă şi ne-am ocupat de ea şi i-am dat casă şi tot ce trebuia, mi-am zis că băiatului ăsta îi spun «da». Din momentul ăla m-am îndrăgostit brusc de el, parcă s-a deblocat ceva în sufletul meu. Se ruga de mine de vreo trei-patru luni să-i spun «da» şi i-am spus «nu, nu te ştiu cum eşti»“.

„Mama a fost prima care şi-a dat seama că el mă iubeşte enorm, iar declicul meu s-a declanşat când am văzut că face lucruri pentru oameni, pentru că doar să fim noi fericiţi, mi se pare prea puţin“, mai spune artista. 

Când a fost întrebată cum a fost cerută în căsătorie, actriţa a declarat că a fost furată: „M-a furat. M-a cerut în căsătorie aşa din aprilie până în iulie. M-am şi speriat, am zis că e nebun. El a zis că sunt femeia vieţii lui şi nu mă iubeşte decât pe mine“. 

„Herve a fost şi el căsătorit şi are un copil care are aceeaşi vârstă cu Sumaila (fiica Ronei din căsătoria anterioară cu Rocco Sedano – n.r.), aşa că va avea un frate şi dacă Dumnezeu vrea mai fac şi un copil la 45 de ani (...) L-am cunoscut într-un weekend de rugăciune şi am început să lucrăm împreună şi s-a iscat ceva foarte frumos între noi şi acum facem Cristotecă, pe muzică electro, noi îl anunţăm pe Hristos, nu îl aducem pe Hristos într-un loc de pierzanie, pentru că la Cristotecă nu se bea alcool“, povesteşte Rona. 

   

Cei doi sunt împreună din aprilie, de aceea, spune Rona, „sunt în stare de castitate şi aşteaptă căsătoria care va fi la anu’“. „Dacă facem nunta în România facem tămbălău mare, dar dacă nu, vrem să o facem în Franţa, pe plaja unde am zis «da» şi să facem o nuntă foarte frumoasă acolo, cum vine căldura“, declară actriţa legat de planurile pentru nuntă. 

Când a venit vorba de căsătoria anterioară cu actorul argentinian Rocco Sedano, în cei 10 ani de la divorţ, Rona a mărturisit: „Nu am mai avut nicio relaţie, am stat castă şi am aşteptat voinţa lui Dumnezeu în viaţa mea“.

Legat de fostul soţ, Rona a declarat: „El e foarte fericit că am pe cineva în viaţă, pentru că era foarte degradant pentru el ca eu să prefer să fiu singură decât cu el. Stă în Franţa, la Paris, o vede pe fată destul de des“. 

Rona Hartner este cunoscută pentru scandalul din anul 1999, când era protagonista aşa-zisei idile cu preşedintele de la acea vreme, Emil Constantinescu, despre care Rona spune: „Asta e practic pata neagră, care a umbrit cariera mea“.

La acea vreme, Corneliu Vadim Tudor susţinea că deţine un jurnal intim al artistei în care era descrisă presupusă aventură cu preşedintele republicii. De asemenea, a existat şi o fotografie în care Rona Hartner şi Emil Constantinescu apăreau unul în braţele celuilalt. Rona a mărturisit că ea şi preşedintele au dansat la un eveniment organizat de Universitatea al cărei rector era Emil Constantinescu.

Ediţia emisiunii „Marius Tucă Show“,  în care Rona şi Vadim Tudor au fost invitaţi pentru confruntare, a avut un rating record, de 44%. 

Artista a povestit că prietena ei a luat bani de la liderul PRM pentru „jurnalul“ inventat: „L-a manipulat pe Vadim şi i-a vândut un fals jurnal intim. I-a luat mulţi bani, dar când s-a aflat adevărul a trebuit să-i dea înapoi“. 

După acel moment, în care o prietenă a inventat tot scandalul, după cum spune Rona, actriţa a decis să se mute în Franţa. Acolo s-a îndrăgostit şi s-a căsătorit cu actorul argentinian Rocco Sedano, căruia i-a dăruit o fiică, dar de care a divorţat în anul 2008.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite