Femeia pe care Toma Caragiu a iubit-o până în ziua morţii lui. Actorul susţinea că i-a fost „prevestită“ de o ghicitoare

Femeia pe care Toma Caragiu a iubit-o până în ziua morţii lui. Actorul susţinea că i-a fost „prevestită“ de o ghicitoare

Elena şi Toma Caragiu FOTO Arhivă

A fost căsătorit cu două femei, însă doar una i-a fost sortită. Elena a fost marea dragoste a lui Toma Caragiu, iar întâlnirea cu ea n-a fost deloc întâmplătoare. Prezenţa ei în viaţa marelui actor a fost ”prevestită”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Povestea lor de iubire a început la Teatrul din Ploieşti, în 1963. Pe atunci, ea era căsătorită cu Paul Ioachim, un bărbat care nu preţuia câtuşi de puţin. La rândul lui, Tom Caragiu aparţinea altei femei. El era căsătorit cu Maria Bondar, cu care, însă, nu avea un trai fericit, în ciuda faptului că înfiase o fetiţă împreună.

Aşa se face că iubirea din Toma Caragiu şi Elena s-a consumat pe ascuns mai întâi. Amândoi de profesie actori, reuşeau să plece împreună la spectacole, în turnee. Acolo, într-o zi oarecare, Toma Caragiu i-a mărturisit iubitei lui că i-a fost sortită.

Iată ce i-a spus ghicitoarea despre Elena, dar şi despre modul în care va muri!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: