Céline Dion a anunţat lansarea unui nou album şi un turneu mondial: „Soţul meu voia să revin pe scenă. Vreau să îi dovedesc că sunt bine“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa canadiană Celine Dion a anunţat miercuri că va lansa, toamna aceasta, „Courage“, cel de-al 27-lea album de studio din carieră, dar şi un turneu mondial pentru promovarea discului.

Albumul, a spus artista, este inspirat de experienţele proprii de după moartea soţului ei, René Angélil, în 2016.

În vârstă de 51 de ani, Dion a făcut anunţul în timpul unui concert din Los Angeles care a fost transmis pe Facebook Live şi urmărit de peste 11.000 de utilizatori din întreaga lume, scrie Reuters, citat de News.ro. 

Celine Dion are o rezidenţă în Las Vegas din 2003, iar aceasta se va încheia în luna iunie.

„Cred că este timpul pentru o schimbare, e timpul să pornesc la drum“, a spus ea miercuri.

Turneul „Courage“ va începe în Quebec, pe 18 septembrie, potrivit site-ului oficial al artistei. Până la acest concert, Dion va cânta la Londra, în luna iulie, în cadrul evenimentului British Summer Time din Hyde Park.

Sunt programate două concerte în Quebec, două în Montreal şi unul în Ottawa, apoi artista va ajunge în Statele Unite, la Cleveland, pe 18 octombrie. Acesta va fi primul turneu pe care ea îl va susţine în Statele Unite în zece ani. pe plan nord-american, va susţine show-uri până în aprilie 2020.

Despre album, Celine Dion a precizat că va fi lansat cel mai probabil în luna noiembrie. 

„Când l-am pierdut pe René, el voia să revin pe scenă. Voia să se asigure că voi continua pasiunea mea. Vreau să îi dovedesc că sunt bine, că suntem bine, vom fi bine“, a mai spus ea. 

Imagine indisponibilă

Celine Dion şi fostul ei soţ, René Angélil FOTO Getty Images

Imagine indisponibilă

De cinci ori premiată cu Grammy, cel mai recent turneu mondial al lui Celine Dion - „Taking Chances“ - a avut loc în 2007 şi a fost unul dintre cele mai profitabile ale anului.

În 2018, ea a susţinut câteva concerte în Asia şi Australia pentru a-şi promova albumul „Greatest Hits“.

De la debutul discografic din 1981, Celine Dion a lansat peste 20 de albume, în franceză şi engleză, cel mai recent fiind „Encore un Soir”, apărut în 2016. Cel mai recent album al ei în limba engleză este „Loved Me Back to Life“, lansat în 2013.

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite