Cum se simte şi când va fi externat Ilie Năstase. Ultimele noutăţi de la soţia sa, Ioana

Cum se simte şi când va fi externat Ilie Năstase. Ultimele noutăţi de la soţia sa, Ioana

Supărările şi problemele în afaceri pe care le are cu naşul Ciprian Marica l-au slăbit pe Ilie Năstase, cum de altfel susţine şi soţia sa  Foto: Arhivă

S-a împlinit o săptămână de când Ilie Năstase a ajuns la Institutul "Matei Balş", după ce a fost infectat cu virusul Sars-Cov-2. În continuare fostul mare tenisman se află sub supravegherea medicilor, iar soţia sa, Ioana, ne-a spus care este starea lui de sănătate. "Ilie iese de 1 Decembrie. Vine la Constanţa, iar eu voi avea grijă de el".

Ştiri pe aceeaşi temă

La scurt timp după ce a venit din Turcia, unde a petrecut vacanţa alături de soţia sa, Ioana, Ilie Năstase a avut toate simptomele specifice Covid. Un test făcut la o clinică stomatologică i-a spulberat toate bănuielile, iar săptămâna trecută, luni, el a ajuns de urgenţă la Institutul "Matei Balş".

 
Supărările şi problemele în afaceri pe care le are cu naşul Ciprian Marica l-au slăbit pe marele sportiv, cum de altfel susţine şi soţia sa. 
 
"Cu adevărat, problemele de sănătate ale lui Ilie au apărut din clipa în care a aflat că Ciprian Marica i-a furat Academia de Tenis. El de-atunci nu mai este om. Scăzându-i foarte tare imunitatea, a contractat şi virusul. El de aproape o lună numai în tensiune a fost.", a povestit Ioana Năstase, pentru Click!.
 
Citeşte articolul integral pe Click.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările