Cum se simte şi când va fi externat Ilie Năstase. Ultimele noutăţi de la soţia sa, Ioana

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Supărările şi problemele în afaceri pe care le are cu naşul Ciprian Marica l-au slăbit pe Ilie Năstase, cum de altfel susţine şi soţia sa  Foto: Arhivă
Supărările şi problemele în afaceri pe care le are cu naşul Ciprian Marica l-au slăbit pe Ilie Năstase, cum de altfel susţine şi soţia sa  Foto: Arhivă

S-a împlinit o săptămână de când Ilie Năstase a ajuns la Institutul "Matei Balş", după ce a fost infectat cu virusul Sars-Cov-2. În continuare fostul mare tenisman se află sub supravegherea medicilor, iar soţia sa, Ioana, ne-a spus care este starea lui de sănătate. "Ilie iese de 1 Decembrie. Vine la Constanţa, iar eu voi avea grijă de el".

La scurt timp după ce a venit din Turcia, unde a petrecut vacanţa alături de soţia sa, Ioana, Ilie Năstase a avut toate simptomele specifice Covid. Un test făcut la o clinică stomatologică i-a spulberat toate bănuielile, iar săptămâna trecută, luni, el a ajuns de urgenţă la Institutul "Matei Balş".

Supărările şi problemele în afaceri pe care le are cu naşul Ciprian Marica l-au slăbit pe marele sportiv, cum de altfel susţine şi soţia sa. 

"Cu adevărat, problemele de sănătate ale lui Ilie au apărut din clipa în care a aflat că Ciprian Marica i-a furat Academia de Tenis. El de-atunci nu mai este om. Scăzându-i foarte tare imunitatea, a contractat şi virusul. El de aproape o lună numai în tensiune a fost.", a povestit Ioana Năstase, pentru Click!.

Citeşte articolul integral pe Click.ro.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite