Ce au în comun Tudor Gheorghe, Horaţiu Mălăele şi Chef Florin Dumitrescu

Ce au în comun Tudor Gheorghe, Horaţiu Mălăele şi Chef Florin Dumitrescu

Tudor Gheorghe s-a născut în 1945, într-o comună din judeţul Dolj

Astăzi este o zi specială pentru Tudor Gheorghe, Horaţiu Mălăele şi Chef Florin. Ei îşi serbează ziua de naştere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tudor Gheorghe împlineşte astăzi 67 de ani. Artistul s-a născut în comuna Podari, judeţul Dolj. Îl puteţi asculta vineri, 3 august, la Festivalul Folk You din Vama Veche, de la care nu lipseşte în niciun an. Apoi, pe 4 august, va susţine un recila la Grădina de Vară Soveja din Constanţa.

Mălăele, pe Aleea Celebrităţilor

Tot pe 1 august, dar în anul 1952 s-a născut actorul şi regizorul român de teatru şi film Horaţiu Mălăele. Aceasta împlineşte astăzi 60 de ani şi, în semn de mulţumire pentru viaţa dăruită teatrului, va primi mâine o stea pe Aleea Celebrităţilor din Bucureşti. Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei,  îi va înmâna lui Mălăele Placheta Bucureştiului.

Tot astăzi este şi ziua de naştere a celui mai tânăr jurat al show-ului "Master Chef", Florin Dumitrescu. El împlineşte astăzi 25 de ani şi sărbătoreşte la mare, la Vama Veche, împreună cu iubita şi cu câţiva prieteni. Ei vor merge în această seară la un restaurant din Vamă, dar nu Chef Florin va fi cel care va găti de această dată. Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările