Angelina Jolie, noi acuzaţii la adresa lui Brad Pitt: actriţa susţine că nu le-a plătit copiilor pensie alimentară

Angelina Jolie, noi acuzaţii la adresa lui Brad Pitt: actriţa susţine că nu le-a plătit copiilor pensie alimentară

Angelina Jolie şi Brad Pitt au fost împpreună 12 ani şi s-au despărţit în 2016 FOTO Getty Images

Actriţa Angelina Jolie (43 de ani) îl acuză pe fostul soţ Brad Pitt (54 de ani), de care s-a despărţit în septembrie 2016, că nu a plătit copiilor o pensie alimentară corespunzătoare şi doreşte ca divorţul de actorul american să se finalizeze anul acesta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Angelina Jolie şi Brad Pitt au depus actele de divorţ în urmă cu doi ani, însă încă se luptă pentru custodia celor şase copii pe care îi au împreună: Maddox (16 ani), Pax (14 ani), Zara (13 ani), Shiloh (12 ani) şi gemenii Vivienne şi Knox (10 ani). Acum, Angelina l-a acuzat pe fostul ei soţ nu contribuie cu bani la creşterea copiilor şi va acţiona pe cale legală pentru a-l face pe acesta să îşi achite datoriile.
 
În documentele depuse, marţi, în instanţă de avocatul lui Jolie, se arată că actriţa americană vrea ca decizia de divorţ să fie pronunţată până la sfârşitul acestui an. În aceleaşi documente, se indică faptul că Pitt „nu a plătit o pensie alimentară semnificativă“ pentru copii de la separarea lor şi că, deşi au fost făcute nişte aranjamente financiare neoficiale, plăţile nu au fost efectuate „regulat“.
 
 
„Pitt are datoria de a plăti pensie alimentară. Nu a plătit mare lucru până în prezent de la separare”, a afirmat avocata lui Jolie, Samantha Bley DeJean, citată de Mirror.
 
„Dat fiind că aranjamentele informale privind plata pensiei alimentare către copii nu au fost susţinute cu regularitate de Brad Pitt de peste un an şi jumătate, Jolie intenţionează să apeleze la un ordin judecătoresc pentru a stabili plata acestor bani retroactiv“, a mai anunţat avocata.
 
Brad Pitt încă nu a răspuns acuzaţiilor soţiei sale, însă o sursă apropiată cuplului spune că Pitt a plătit „milioane de dolari“ pentru creşterea copiilor, „mult mai mult decât orice înţelegere informală ar stipula şi mai mult decât orice judecător ar decide, dacă ar exista un asemenea ordin“, arată People.
 
Angelina Jolie (43 ani) a intentat divorţ lui Brad Pitt (54 ani) în septembrie 2016, citând diferenţe ireconciliabile ca motiv al separării. De fapt, problemele ar fi apărut după ce Angelina l-a acuzat pe Brad că nu petrece suficient timp cu cei şase copii ai lor.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările