Angelina Jolie a dezvăluit că a avut paralizie facială şi a oferit noi detalii despre divorţul de Brad Pitt: „A fost cel mai greu moment“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angelina Jolie a mărturisit că de multe ori, într-o familie, femeia se pune pe ultimul loc FOTO AP
Angelina Jolie a mărturisit că de multe ori, într-o familie, femeia se pune pe ultimul loc FOTO AP

Angelina Jolie (42 de ani) a acordat primul interviu amplu în care a vorbit despre divorţul de Brad Pitt (53 de ani), explicând ce efecte a avut despărţirea asupra familiei. Actriţa a dezvăluit că a dezvoltat paralizie facială şi hipertensiune şi a dat de înţeles că a preferat să sufere în tăcere decât să-i îngrijoreze pe copii.

Într-un interviu acordat revistei „Vanity Fair“, Angelina Jolie a oferit detalii despre divorţul dureros de Brad Pitt, despre cum a fost afectată ea şi cei şase copii şi despre cum i s-a schimbat viaţa. 

Angelina Jolie şi Brad Pitt, care au fost împreună 12 ani şi au reprezentat cel mai glorios cuplu al Hollywood-ului, s-au despărţit în septembrie anul trecut. Actriţa a cerut divorţul „pentru binele familiei“, solicitând şi custodia celor şase copii,  trei adoptaţi - Maddox (16 ani), Pax (14 ani) şi Zahara (12 ani) - şi trei biologici - Shiloh (11 ani) şi gemenii Vivienne şi Knox (9 ani).

„Pur şi simplu a fost cel mai greu moment, iar acum încă încercăm să ne revenim, toţi facem tot posibilul pentru a ne vindeca familia“, a precizat Jolie.

„Copiii nu suferă din cauza divorţului, se vindecă de...de anumite lucruri care s-au întâmplat“

Actriţa a mai spus că relaţia cu Pitt a început să se deterioreze în vara anului trecut, când ea regiza în Cambodgia filmul „First They Killed My Father“. „Lucrurile au devenit urâte...Nu am vrut să folosesc acel cuvânt...lucrurile au devenit dificile“, a mărturisit Jolie. 

Când a fost întrebată dacă stilul de viaţă şi-a pus amprenta asupra lui Pitt, un aspect intens vehiculat în presa străină, Jolie a devenit defensivă, după cum a remarcat autoarea interviului. „Stilul nostru de viaţă nu a fost în niciun fel unul negativ. Nu asta a fost problema. Asta este şi va rămâne una dintre minunatele oportunităţi pe care le-am putut oferi copiilor noştri (referindu-se la numeroasele călătorii în zone afectate de sărăcie şi război - n.red.). Sunt şase persoane foarte înţelepte şi puternice. Sunt foarte mândră de ei. Au fost foarte curajoşi. Toţi ne vindecăm de evenimentele care m-au făcut să cer divorţul. Copiii nu suferă din cauza divorţului în sine, ei se vindecă de.....de anumite lucruri care s-au întâmplat“, a explicat Jolie. 

   

image

„Cred că e foarte important să plângi în duş şi nu în faţa copiilor“ 

Actriţa a mărturisit că nu este surprinsă de interviul pe care Brad Pitt l-a dat după divorţ revistei GQ, în care a recunoscut că a fost dependent de droguri şi alcool. 

Întrebată în ce relaţii sunt în prezent, Jolie a răspuns tot într-o manieră criptică: „Ne pasă unuia de celălalt şi ne pasă de familia noastră, amândoi luptăm pentru acelaşi scop.“ Totuşi, jurnalista VF a remarcat că în glasul actriţei există furie şi durere, dar încearcă să-şi stăpânească emoţiile. 

Angelina Jolie a mai declarat că a încercat să-şi protejeze copiii, tocmai pentru că a trecut la rândul ei printr-o situaţie similară, când părinţii au divorţat. „Am fost foarte îngrijorată pentru mama mea. Nu vreau acelaşi lucru pentru copiii mei, nu vreau să fie îngrijoraţi din cauza mea. Cred că este foarte important să plângi în duş şi nu în faţa copiilor tăi. Ei trebuie să creadă că totul va fi bine, chiar şi atunci când tu nu eşti foarte sigură de acest lucru“, a continuat Jolie. 

image

FOTO Mert Alas şi Marcus Piggott

Ideea că încă e considerată un sex-simbol i se pare ridicolă

Actriţa a dezvăluit şi că anul trecut, pe lângă hipertenisiune arterială, a suferit şi de paralizie facială, un rezultat al deteriorării nervilor faciali. „Uneori, într-o familie, femeile se pun pe ultimul loc până când acest lucru îşi pune amprenta asupra sănătăţii lor“, a adăugat Jolie, precizând că s-a vindecat complet cu ajutorul şedinţelor de acupunctură. 

În ultima vreme, pielea i-a devenit mai uscată, au început să-i apară tot mai multe fire albe de păr şi a intrat în menopauză. Ideea că încă mai este considerată un sex-simbol i se pare ridicolă. „Dar mă simt mai mult ca o femeie, pentru că sunt mult mai inteligentă când vine vorba de alegerile mele, am învăţat că familia trebuie să fie întotdeauna pe primul lor şi că sunt responsabilă de viaţa şi sănătatea mea. Cred că aceste aspecte fac o femeie să fie completă“, a declarat Jolie. 

Cu excepţia promovării producţiei Netflix „First The Killed My Father“, Jolie spune că nu mai este interesată să lucreze la un alt film. „Acum nu-mi doresc decât să pregătesc un mic dejun corespunzător pentru copiii mei şi să am grijă decasă. Astea sunt pasiunile mele. La cererea copiilor mei, iau lecţii de gătit. Când merg la culcare, mă gândesc: «Am făcut azi o treabă bună ca mamă?»“, a explicat artista. 

image

FOTO Mert Alas şi Marcus Piggott

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite