Afaceri ca între rivali: Larry Flynt, patronul Hustler, vrea să cumpere conacul Playboy şi să-l dea afară pe Hugh Hefner

Afaceri ca între rivali: Larry Flynt, patronul Hustler, vrea să cumpere conacul Playboy şi să-l dea afară pe Hugh Hefner

Larry Flynt  şi Hugh Hefner FOTO Guliver/GettyImages

Larry Flynt (73 de ani), patronul Hustler, este interesat să facă afaceri cu marele lui rival Hugh Hefner (89 de ani), în acest sens dorind să încheie o înţelegere în privinţa conacului Playboy, scos la vânzare pentru suma de 200 sute de milioane de dolari.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentantul Hustler a confirmat că doreşte să facă o ofertă de cumpărare a celebrului conac Playboy, precizând totuşi că este exclus preţul de 200 de milioane de dolari. „Larry şi cu mine am discutat subiectul şi pregătim o ofertă. Credem că este un loc excelent pentru Hustler Club şi pentru conacul Hustler“, a declarat, pentru New York Daily News“, Harry Mohney, a cărui companie operează lanţul Hustler Club. 
 

Conacul Playboy, scos la vânzare pentru o sumă enormă

Potrivit acestuia, tot personalul Hustler se va muta în cele 29 de camere ale conacului Playboy, unde se vor organiza „cel puţin“ trei petreceri pe săptămână la care vor lua parte doar VIP-uri. De asemenea, Mohney a subliniat că petrecerile vor fi cu mult peste cele organizate de Hefner în ultimii 45 de ani. 
 
„Hefner a pierdut statutul pe care îl avea cândva în afacerile legate de sex şi în industria revistelor. Avea impresia că e un fel de «Vanity Fair» şi a pierdut din vedere că joacă în industria erotică“, a mai spus Mohney, făcând referire la faptul că revista „Playboy“ a renunţat la publicarea fotografiilor nud.
 
Conacul Playboy, proprietate ce se întinde pe două hectare şi jumătate, a fost construit în anul 1927, iar Hefner l-a cumpărat în 1971 contra sumei de un milion de dolari. Săptămâna trecută, Playboy Enterprises l-a scos la vânzare cu o condiţie: Hefner rămâne acolo până când va muri. Preţul cerut este de 200 de milioane de dolari. 

Conacul Playboy, scos la vânzare: Larry Flynt vrea să scape de Hugh Hefner

„Nu vom oferi nici măcar jumătate din această sumă. Nu ştiu de unde a scos acea cifră. Desigur, valoarea trebuie reevaluată“, a explicat Mohney. Acesta a făcut foarte clar şi faptul că şeful lui nu acceptă ca Hefner să continue să locuiască acolo, iar prietenul acestuia, comediantul Bill Cosby, acuzat că ar fi violat zeci de femei, nu va mai intra niciodată în conac, odată ce Hustler se va instala. 
 
Se pare că interesele Hustler s-au schimbat brusc, având în vedere că la începutul săptămânii trecute, când conacul Playboy a fost scos pe piaţă, Flynt a declarat că nu are niciun interes în a face afaceri cu rivalul său. „Îmi plac jucăriile mele şi nu am nevoie de aşternuturile lui murdare“, spunea Flynt la momentul respectiv. 
 
„A dat acele declaraţii înainte să discute cu mine. Am vorbit în acest weekend, am discutat suma şi am căzut de acord că are un potenţial mare“, a explicat  Mohney. Pe de altă parte, reprezentanţii Playboy nu au dorit să comenteze informaţiile, însă au precizat că Hefner va continua să locuiască acolo. 
 
Playboy Enterprises vrea să obţină peste 200 de milioane de dolari pentru conac, însă surse de pe piaţa imobiliară spun că proprietatea este în stare proastă şi că, cel mai probabil, se va vinde pentru 80-90 de milioane de dolari. Iar cumpărătorul nu se va putea muta imediat în noua sa proprietate. Acesta va trebui să îl lase pe Hugh Hefner să trăiască acolo până când va muri. Mai mult, potenţialii cumpărători care vor dori să vizioneze conacul nu vor avea acces în dormitorul lui Hefner. Proprietatea include 29 de camere, o cramă de vin, un cinematograf şi mai multe terenuri de tenis. 
 

Decăderea imperiului Playboy şi a fondatorului său

În ultimii ani, conacul Playboy şi-a pierdut strălucirea de altă dată. Carla Howe, unul dintre „iepuraşii Playboy“, a dezvăluit că proprietatea pare că a „îngheţat“ în anii '80. Modelul a povestit că Hefner refuză să facă schimbări la conac, care este uzat. Mai mult, conacul Playboy nu mai este un loc al exceselor şi orgiilor, pentru că „Hef este atât de fragil încât este însoţit peste tot cu un grup de asistente medicale.“
 
Şi vedeta Playboy Izabella St James descrie un tablou similar. Ea spune că dormitoarele proprietăţii par umplute cu mobilă aleasă aleatoriu de la un magazin al unei instituţii caritabile. Ea a mai spus că saltelele sunt „dezgustătoare”, vechi, uzate şi pătate, şi nici aşternuturile nu sunt în cea mai bună condiţie.
 
Vă recomandăm şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: