Conacul Playboy, scos la vânzare pentru 200 de milioane de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conacul lui Hugh Hefner, fondatorul Playboy, care a găzduit de-a lungul timpului unele dintre cele mai nebune petreceri din lume, este de vânzare.

Potrivit Daily Mail, Playboy Enterprises vrea să obţină peste 200 de milioane de dolari pentru proprietatea care se întinde pe două hectare şi jumătate.

Surse din piaţa imobiliară spun, însă, că proprietarii visează frumos, că proprietatea este în stare proastă şi că, cel mai probabil, se va vinde pentru 80-90 de milioane de dolari.

Iar cumpărătorul nu se va putea muta imediat în noua sa proprietate. Acesta va trebui să îl lase pe Hugh Hefner să trăiască acolo până când va muri.

Mai mult, potenţialii cumpărători care vor dori să vizioneze conacul nu vor avea acces în dormitorul lui Hefner.

Proprietatea include 22 de camere, o cramă de vin, un cinematograf şi mai multe terenuri de tenis. 

Conacul a fost cumpărat de Hugh Hefner în 1971 pentru un milion de dolari. Locul este unul încărcat de istorie, iar petrecerile care au avut loc acolo au generat numeroase mituri şi legende.

Se zvoneşte că, la una dintre petreceri, John Lenon şi-a stins o ţigară pe o pictură originală de Matisse, şi că există un dormitor special care i-a fost dedicat lui Elvis Presley, unde starul rock'n'roll ar fi făcut dragoste cu opt femei în acelaşi timp.

Conacul Playboy şi-a pierdut strălucirea

În ultimii ani, conacul Playboy şi-a pierdut strălucirea de altă dată.

Carla Howe, una dintre „fetele Playboy”, a spus că proprietatea i-a dat senzaţia că a „îngheţat” în anii '80. Modelul a povestit că Hefner refuză să facă schimbări la conac, care a ajuns să arate uzat, rece şi nefolosit.

Mai mult, conacul Playboy nu mai este un loc al exceselor şi orgiilor, pentru că „Hef este atât de fragil încât merge peste tot cu un grup de asistente medicale”.

Şi vedeta Playboy Izabella St James descrie un tablou similar. Ea spune că dormitoarele proprietăţii par umplute cu mobilă aleasă aleatoriu de la un magazin al unei instituţii caritabile.

Ea a mai spus că saltelele sunt „dezgustătoare”, vechi, uzate şi pătate, şi nici aşternuturile nu sunt, de asemenea, în cea mai bună condiţie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite