Actriţa Cate Blanchett a dezvăluit că s-​a rănit la cap cu o drujbă în perioada de izolare

Actriţa Cate Blanchett a dezvăluit că s-​a rănit la cap cu o drujbă în perioada de izolare

Cate Blanchett FOTO EPA-EFE / Will Oliver

Actriţa Cate Balchett, premiată cu Oscar, s-a rănit uşor într-un "accident de drujbă" în perioada de izolare şi asigură că se simte bine.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ea a dezvăluit săptămâna aceasta, într-un interviu acordat fostului premier australian Julia Gillard, că s-a rănit uşor într-un "accident de drujbă" care a avut loc în casa din Sussex, Regatul Unit. 

"Sunt bine", a asigurat actriţa de două ori premiată cu Oscar. "Am avut un accident de drujbă ieri, ceea ce pare foarte interesant, dar nu a fost. În afară de o mică rană la cap, sunt bine". 

Actriţa nu a dat detalii despre accidentul domestic. "Fiţi atentă cu această drujbă. Aveţi o faţă cunoscută. Nu cred că oamenii o să vrea să o vadă deteriorată", i-a răspuns Julia Gillard. 

Cate Blanchett a luat o pauză de un an pentru a se ocupa de fiul ei care susţine examene. Ea nu va lipsi prea mult de pe ecrane. În 2020, apare în "Mrs. America", a filmat la începutul anului "Nightmare Alley", de Guillermo del Toro, şi a semnat mai multe proiecte, între care în special o nouă comedie Netflix cu Jennifer Lawrence.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: