Adevărul te mediteză pentru Capacitate 2015. Profesoara Anca Davidescu a rezolvat probleme de matematică, la Adevărul Live

Adevărul te mediteză pentru Capacitate 2015. Profesoara Anca Davidescu a rezolvat probleme de matematică 

Campania „Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015” continuă astăzi la 14:00, la Adevărul Live, cu o nouă oră de meditaţie pentru proba de Matematică de la Evaluarea Naţională 2015. Invitată în platou este profesoara de matematică Anca Davidescu, de la Colegiul Naţional Bilingv "George Coşbuc" din Capitală.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Adevărul.ro vine în ajutorul elevilor din clasele terminale de la gimnaziu şi liceu, pentru ca aceştia să promoveze cu note cât mai mari, examenele naţionale din vară. Astfel, în această săptămână, elevii pot urmări în direct, la Adevărul Live, lecţiile video în care profesori de la licee de top din Bucureşti le vor arăta cum se rezolvă modele de subiecte de examen pentru BAC şi Capacitate.

Lecţiile video vor rămâne pe site-ul adevarul.ro, putând fi accesate oricând în secţiunea Educaţie. Pe lângă lecţiile care vor acoperi toate disciplinele la care se susţin probe de examen, în cadrul campaniei "Adevărul de meditează pentru Bac şi Capacitate 2015" vom avea şi lecţii de consiliere şi de orientare profesională.  

Campania "Adevărul te meditează pentru Bac şi Capacitate 2015" a început cu lecţiile pentru Evaluarea Naţională, care au loc în perioada 6-9 aprilie.

Astfel, luni şi marţi, profesoarele Ecaterina Stanca de la Colegiul naţional "Tudor Vianu" şi Corina Buzoianu de la Colegiul Naţional Spiru Haret" au susţinut lecţiile video la Română, unde au rezolvat în direct subiecte de examen. 

Miercuri, profesorul Alexandru Constantinescu de la Colegiul Naţional "Spiru Haret" din Bucureşti a predat prima lecţie video la Matematică, pentru elevii care vor susţine la vară Evaluarea Naţională. Campania continuă în vacanţa de primăvară cu primele lecţii video pentru Bacalaureat, la Limba şi Literatura Română, atât pentru examenele scrise, cât şi pentru examenul oral de Română.

ENVIII 2014 Matematica Var 06 LRO

 


SUBIECTE Evaluare naţională 2015: Rezolvarea subiectelor de la simularea probei de Română

Evaluare Naţională 2015. Adevărul.ro a publicat subiectele de la simularea probei de Limba Română, iar profesoara Ecaterina Stanca, de la Colegiul Naţional „Tudor Vianu”, a rezolvat în direct, la Adevărul Live, subiectele primite de elevii de clasa a VIII-a la simularea Evaluării Naţionale.

SUBIECTE Evaluare Naţională 2015: Rezolvarea subiectelor de la simularea probei de Matematică, la Adevărul Live

Evaluare Naţională 2015. Marţi, la Adevărul live, profesoara Anca Davidescu de la Colegiul Naţional Bilingv „George Coşbuc” a rezolvat în direct subiectele de la Matematică, primite de elevi la simularea Evaluării Naţionale. Adevărul.ro a publicat subiectele de la Mate.

SUBIECTE BAC 2015 Rezolvarea subiectelor de la simularea probei de Română

Subiectele primite la simularea examenului de Bacalaureat 2015  şi baremele de corectare au fost publicate pe adevarul.ro. La Adevărul Live, profesoara Iulia Pop de la Colegiul Naţional „Sf. Sava" din Capitală a rezolvat, în direct, subiectele primite de elevii de clasele a XI-a şi a XII-a la simularea probei de Limba şi Literatura Română.

SUBIECTE BAC 2015 VIDEO Rezolvarea subiectelor de la simularea probei de Matematică

„Adevărul“ a publicat subiectele primite de elevi la simularea probei de matematică. Profesorul Costel Chiteş de la Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu“ din Capitală a rezolvat, în direct, la Adevărul Live subiectele primite de elevii de clasele a XI-a şi a XII-a la simularea probei de Matematică.

SUBIECTE BAC 2015 VIDEO Rezolvarea subiectelor de la simularea probei de Istorie

„Adevărul“ a publicat subiectele primite de elevi la simularea probei de Istorie. La Adevărul LIVE, începând cu ora 14.00, profesorul Corneliu Riegler de la Colegiul Naţional Bilingv „George Coşbuc“ a rezolvat, la Adevărul Live, subiectele primite de elevii din clasele a XI-a şi a XII-a la simularea probei de Istorie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: