Teodorovici: Guvernul anunţă joi ce se întâmplă cu Formularul 600

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Teodorovici FOTO Inquam Photos Octav Ganea

Premierul Viorica Dăncilă va anunţa joi, în şedinţa de Guvern, noul mecanism după care va funcţiona formularul în care se vor comasa mai multe formulare, printre care şi controversata declaraţie 600, a declarat ministrul Finanţelor.

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a declarat miercuri, în cadrul unei emisiuni la B1TV că în şedinţa de Guvern de joi se va lămuri situaţia Formularului 600.

“Mâine (joi - n.r.) o să anunţe doamna prim-ministru în şedinţa de Guvern noul mecanism pe fostul formular 600, după care o să începem să prezentăm public şi o să fie o dezbatere amănunţită astfel încât cu toţii să înţelegem că va fi o nouă abordare, o simplificare foarte plăcută pentru contribuabili şi pentru noi, ca administraţie, pentru că vor fi simplificări foarte importante de costuri, de reducere a nivelului de resurse umane implicat în această zonă, care poate fi distribuit pe zonele în care eram mai puţin populaţi ca număr de lucrători”, a explicat ministrul. 

Teodorovici a explicat că în acest moment nu se discută despre vreo schimbare în cadrul ANAF, ci despre o simplificare şi reformare a sistemului. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite