Schimbări în conducerea executivă a Băncii Comerciale Române. Cine vor fi noii şefi ai BCR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Structura conducerii executive a BCR este schimbată de către Consiliul de Supraveghere al băncii
Structura conducerii executive a BCR este schimbată de către Consiliul de Supraveghere al băncii

Consiliul de Supraveghere al Bancii Comerciale Romane (BCR) a făcut schimbări în structura şi componenţa conducerii executive „pentru a asigura alinierea responsabilităţilor de management la structurile organizaţionale rearanjate ale băncii“, se arată într-un comunicat al instituţiei de credit.

Jonathan Locke a fost numit în funcţia de Vicepreşedinte responsabil pentru Managementul Riscului, sub rezerva aprobării Băncii Naţionale a României.
„Dl. Locke are o experienţă de peste 20 de ani în calitate de consultant şi angajat în cadrul unor instituţii financiare din Marea Britanie, Europa Centrală şi de Sud Est şi Rusia. În ultimii 10 ani, a ocupat funcţii de management şi de guvernanţă a riscurilor în cadrul reţelei internaţionale a băncii Intesa SanPaolo în Slovacia, Croaţia şi Ungaria“, se arată în comunicat.

Michael Beitz va avea ca responsabilitate exclusivă managementul liniei de afaceri Remediere, Restructurare şi Recuperare. „BCR valorifică în continuare expertiza şi abilităţile dlui. Beitz pentru a-şi atinge obiectivele de îmbunătăţire a calităţii activelor, această dimensiune reprezentând cheia revenirii Grupului BCR la profitabilitate şi creştere sustenabilă“, a mai anunţat BCR.

Activităţile liniilor de afaceri Clienţi Corporativi şi Pieţe de Capital vor fi consolidate sub conducerea dlui Sergiu Manea, în prezent vicepreşedinte Trezorerie, Pieţe de Capital şi Clienţi Corporativi Mari, în contextul noului model de afaceri corporate. Sergiu Manea va prelua responsabilitatea pentru toate entităţile liniei de business Clienţi corporativi si ale francizei corporate a BCR în Romania.

În fine, Wolfgang Schoiswohl, în prezent vicepreşedinte Corporate al BCR, va prelua un rol nou în cadrul Erste Group Holding.

bcr sefi
Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite