Revolut face angajări în România. Ce posturi sunt disponibile

0
Publicat:

Revolut participă la DevTalks Bucharest 2023, un eveniment destinat pasionaților de tehnologie, dezvoltatorilor și experților IT, cu scopul de a atrage talente de pe piața locală, a informat banca.

Telefon pe care este deschisă aplicația Revolut
Revolut face angajări în România

În timpul acestui eveniment, echipa prezentă la fața locului va prelua aplicațiile candidaților pentru pozițiile disponibile în cadrul furnizorului de servicii bancare digitale care se bucură de o mare popularitate în România.

Participanții la eveniment vor avea ocazia de a discuta despre condițiile de lucru la Revolut și oportunitățile oferite de companie, în zilele de 21 și 22 iunie 2023. De asemenea, vor putea asista la prezentarea susținută de Sérgio Amorim, DevOps Engineer, cu tema: „Maximizarea productivității developerilor: Cum guvernanța poate face o diferență”. Prezentarea se va concentra asupra modului în care guvernanța contribuie la crearea unui mod de lucru bazat pe cooperare și eficiență, în cadrul echipelor, prin aplicarea unor reguli clare, prin definirea responsabilităților și standardizarea proceselor.

Construirea unei comunități de talente în toate piețele

Locurile de muncă propuse de Revolut profesioniștilor români sunt la distanță, oferindu-le acestora posibilitatea de a contribui la proiecte internaționale, de a face parte din echipe multinaționale care dezvoltă viitoarele produse și funcții ale super-aplicației financiare cu peste 30 de milioane de utilizatori la nivel global.

În timp ce tot mai multe fintech-uri, bănci sau companii tech au anunțat în ultimele luni reduceri de personal, Revolut a continuat și continuă să recruteze sute de specialiști, cei mai mulți fiind talente cu experiență din industria financiar bancară sau din companii de tehnologie. Anul trecut, numărul de angajați Revolut aproape că s-a dublat, ajungând la 6.000, iar anul acesta are disponibile alte 1.000 de locuri de muncă, țintind să ajungă la 7.000 de angajați până la finalul lui 2023.

Conferințele axate pe tehnologie, precum DevTalks, oferă o platformă pentru a prezenta cultura companiei, valorile și proiectele inovatoare, arătând punctele forte ale brandului de angajator. Un brand de angajator puternic atrage talentele din diverse domenii de activitate și ajută angajatorii să se diferențieze de concurență.

În doar 8 ani, am ajuns la 30 de milioane de clienți în întreaga lume și acum avem colegi care lucrează peste tot pe glob. Echipa din România este implicată în crearea de produse precum Revolut Credit, Revolut Crypto, Plăți, Carduri, Asigurări, dar contribuie și la activitățile generale ale companiei prin funcțiile suport - Recrutare, Conformitate Legală și Reglementări, Achiziții, Juridic, Marketing și Comunicare. Acum ne dorim să extindem această echipă de performeri de top cu cele mai bune talente, iar lucrul la Revolut este cu adevărat o aventură care generează creativitate, în care inovația este încurajată și creșterea personală este nelimitată", a explicat Marta Gątarska, Employer Branding Manager la Revolut.

În timp ce ne extindem pe piețe noi, ne propunem să ne consolidăm echipele de bază, pentru a ține pasul cu ritmul de creștere a companiei și cu viteza de lansare de noi produse. Evenimentele precum DevTalks le oferă candidaților cu potențial ocazia de a se întâlni cu reprezentanții noștri, de a purta cu ei discuții despre viziunile lor, despre ideile noi din domeniu și pentru a primi răspunsuri la orice întrebare astfel încât să ia cea mai bună decizie din cariera lor - aceea de a ni se alătura", a declarat Lucian Ivan, Head of Talent la Revolut.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite