Revolut a lansat un serviciu de închirieri asemănător AirBnb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fintech-ul britanic Revolut a lansat un serviciu de rezervare a cazării în case și apartamente de vacanță, asemănător AirBnb, serviciu care are și opțiunea de cashback.

Casa de vacanță Foto rentakub
Casa de vacanță Foto rentakub

Case (Homes) este o nouă funcționalitate pentru închirierea de apartamente și case de vacanță care vine și cu beneficiul cashback-ului, în funcție de planul deținut. Serviciul face parte din produsul de rezervare cazări inclus în aplicație, Revolut Sejururi, în care s-au încărcat deja date despre sute de mii de case de vacanță disponibile la nivel global, cu posibilitatea de a recupera până la 4% din valoarea cazării rezervate.

Fintech-ul britanic a anunțat recent că a acordat clienților săi, prin intermediul produsului Sejururi, peste 2 milioane de euro, la nivel global, sub formă de cashback. Case completează portofoliul serviciilor destinate clienților pasionați de călătorii și turism.

Serviciul este disponibil pentru clienții din Regatul Unit și din SEE care aleg să rezerve cazarea într-un apartament sau o casă de vacanță utilizând aplicația și plătind cu aceasta. 

Cum se face rezervarea

Rezervarea cazării într-o casă de vacanță sau un apartament cochet în centrul orașului ales pentru viitorul city-break este simplă și intuitivă. Tot ce are de făcut clientul este să deschidă secțiunea Sejururi din aplicație, fie din ecranul principal, fie din hub, să selecteze datele excursiei și locația și apoi să parcurgă listele de oferte disponibile în funcționalitatea serviciului. Filtrele permit selectarea caselor și apartamentelor care acceptă și animale de companiei, dar și a celor care sunt dotate, de exemplu, cu calculator sau spațiu de lucru. Rezervarea și plata se realizează cu doar câteva atingeri de ecran.

„Știm că nevoile și preferințele clienților se schimbă neîntrerupt atunci în materie de turism și călătorii. Indiferent de dimensiuni, dotare, plasare, atmosferă sau design, clienții își doresc să găsească toate tipurile de cazare în același loc.

Fie că e vorba de așa-numiții nomazi digitali care lucrează de oriunde de pe mapamond, de familii numeroase care vor să stea împreună în același loc sau de cupluri care își caută o rezervare undeva cât mai departe de casă, suntem încântați să le oferim tuturor utilizatorilor noștri ocazia de a găsi cazarea preferată, cu ajutorul Case”, a declarat Christopher Guttridge, General Manager Produse de Lifestyle la fintech-ul britanic.

Topul destinațiilor preferate de români

Lansat în România în octombrie 2021, serviciul Sejururi a devenit în scurt timp unul dintre instrumentele preferate din aplicație ale utilizatorilor români. România s-a clasat pe a patra poziție în topul piețelor cu cele mai mari sume totale de cashback, înregistrând 700 de nopți de cazare cu gratuitate , în mai puțin de un an de la lansarea produsului pe piața locală.

Potrivit registrului de rezervări, și pentru ultimele luni de toamnă clienții români și-au rezervat cazarea pentru a vizita orașe europene cu importante atracții turistice sau locații exotice din Orient, dar și pentru a se relaxa în zone turistice locale.

Iată cele mai căutate 15 destinații din toamna 2022 pentru clienții români: Barcelona (Spania), Viena (Austria), Paris (Franța), București (România), Dubai (Emiratele Arabe Unite), Budapesta (Ungaria), Amsterdam (Olanda), Zakynthos (Grecia), Sofia (Bulgaria), Praga (Cehia), Palma de Mallorca (Spania), Lisabona (Portugalia), Veneția (Italia), Bangkok (Thailanda), Paphos (Cipru).

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite