Revolut anunţă opţiunea Sejururi, pentru rezervări de vacanţe în ţară şi străinătate. Cât a crescut aplicaţia în pandemie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Capturi din aplicaţie.
Capturi din aplicaţie.

Disponibil deja, din vară, pe mai multe pieţe europene, Sejururi (Stays) le va oferi clienţilor români, din această lună, posibilitatea de a-şi rezerva cazările în ţară şi străinătate direct din aplicaţie, prin doar câteva click-uri.

Fără a plăti vreo altă taxă de rezervare către Revolut, utilizatorii au parte de tarife exclusive prin intermediul aplicaţiei globale. Un beneficiu suplimentar este acela că orice client va putea economisi până la 10% din tranzacţia efectuată prin Sejururi (Stays).

Cum economiseşti prin Sejururi?

La checkout, plecarea din hotel şi plata cazării, primeşti instantaneu în contul Revolut o sumă cuprinsă între 7.5% şi 10 % în funcţie de planul pe care-l deţii. Spre exemplu, dacă ai pachetul Standard (gratuit) primeşti 7.5 %. 

Suma returnată se calculează din preţul cazării fără taxele şi comisioanele locale.

Aplicatie Revolut optiune Sejururi rezervare cazare colaj

În timpul pandemiei COVID 19, pe fondul creşterii penetrării internetului şi a apetitului consumatorilor pentru modalităţile de plată electronică, aplicaţia Revolut a devenit tot mai populară, iar numărul utilizatorilor a crescut cu aproape 70% din februarie 2020 până în septembrie 2021. De asemenea, adopţia planurilor cu plată a cunoscut o dinamică accelerată, numărul utilizatorilor de servicii Revolut Plus, Premium sau Metal crescând cu peste 140%, în acelaşi interval.

Statistici despre Revolut în România, în octombrie 2021:

  • peste 1,4 milioane de conturi din cele 16 milioane înregistrate la nivel global, adică 8,75%, sunt localizate în România;
  • top 10 oraşe după numărul de utilizatori: Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Braşov, Constanţa, Craiova, Sibiu, Oradea, Galaţi; 
  • profilul utilizatorului Revolut în România - 18-34 de ani şi locuieşte într-un oraş cu peste 250.000 de locuitori.

Care sunt cele 4 planuri financiare Revolut în România?

Standard (gratuit), Plus (14,99 lei / lună), Premium (29,99 lei / lună) şi Metal (54,99 lei / lună).

Oricare dintre cele 4 servicii poate avea un cod IBAN gratuit asociat. Utilizatorii pot transfera bani instantaneu fără costuri sau comisioane către familiile lor, prieteni sau colegi, în timpul vacanţelor, pot cheltui în peste 150 de valute la rata interbancară şi pot să achite produse şi servicii online, cu ajutorul cardurilor virtuale sau să plătească în magazin cu servicii de plată precum Google Pay şi Apple Pay.

Cursul valutar este necomisionat, disponibil pentru 30 de valute (cursul interbancar, de luni până vineri), nelimitat pentru planurile Premium şi Metal şi cu o limită de 1.000 lire sterline pentru planurile Standard şi Plus.

Pentru plăţi în numerar, utilizatorii pot retrage 800 RON / lună de la un bancomat (pentru utilizatorii Standard şi Plus), 1.600 RON / lună (Premium) sau 3.000 RON / lună (Metal), fără a plăti un comision (după această limită se aplică un comision de 2%, iar limita se resetează lunar, în ziua în care a început să funcţioneze planul). 

Emiterea şi livrarea cardurilor Metal şi Premium este inclusă în abonamentul lunar şi utilizatorii le primesc prin curierat expres. Cardul aferent planului Standard este livrat contracost, în intervalul obişnuit al serviciilor de curierat. Toate cele 4 planuri sunt „prietenoase cu familia” şi pot fi asociate cu 1 cont Junior pentru 1 copil (Standard), 2 conturi Junior pentru 2 copii (Plus şi Premium) sau maximum 5 conturi Junior pentru 5 copii (Metal). 

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite